NAK MENANG GIVEAWAY BUKA PUASA AZLINDA X BANGI GOLF RESORT 2018

23:59

Jom join GA mummy Alin ni..nak menang Giveaway Buka Puasa anjuran Mummy x Bangi Golf Resort..Kak fiezz ni kalau bulan puasa, jarang berbuka di luar...So kalau dapat voucher ni, nak test menu kat BGR yang dengarnya sedap bebenor ni..Eh..sebelum tu, mummy alin ada tanya apa menu favourite mummy kalau ke BGR ni..Jawapannya -Kambing Golek is pilihan utama mummy kalau ke sini ;) Macam best je menu favourite mummy tu...

www.fiezasani.xyz

Klik SINI untuk joint 

You Might Also Like

6 Comment

  1. goodluck kakfieza! semoga dimurahkan rezeki menang giveawya ni

    ReplyDelete
  2. gudluck .... kita nak join kalau menang mmg jauh sgt nak merasa kambing golek tu :))

    ReplyDelete
  3. Thanks kerana sudi menunggu dan join. Baru siap list peserta http://www.azlindaalin.com/2018/05/peserta-giveaway-buka-puasa-2018-free-bangi-golf-resort-x-azlinda.html?m=1

    ReplyDelete