Ashrin Food | Untuk Penghantaran Dan Membekal Sandwich Di Sekitar Kuala Lumpur

23:12

Sandwich Supplier 

Korang..Sapa suka makan sandwich?okey, #sepsikit..kita geng..kak fiezz memang penggemar sandwich..tamb
ah2 sandwich style sekarang yg disusun cantik dalam kotak..plus isi dia yang banyak & warna-warni dengan sayur,lagi la menarik..sedap je pada deria rasa kak fiezz..Bila makan, memang tak syak lagi..Sedap..Eh kak fiezz ni, duk cerita pasal sandwich sedap la apa..Meh kak fiezz sebenarnya nak memperkenalkan korang dengan salah seorang sandwich supplier iaitu Ashrin Food..

Ashrin Food ni merupakan sandwich supplier yang beroperasi di sekitar Kuala Lumpur serta membuat penghantaran sandwich. Mereka menyediakan perkhidmatan PENGHANTARAN SANDWICH KEPADA PELANGGAN @ istilah sekarang SANDWICH DELIVERY. Macam yang kita tahu, sandwich ni sekarang bukan je orang makan pada waktu pagi, tetapi dah disesuaikan untuk dihidangkan dalam jamuan, potluck, majlis/event atau di mana sahaja.

Pembekal Sandwich

Ashrin food menjadi pembekal sandwich yang membuka pembelian secara borong kepada mereka yang mempunyai perniagaan seperti gerai, restoran, kiosk, hospital & lain-lain yang ingin meletakkan menu sampingan, sandwich di premis perniagaan. Menu single sandwich yang diborong, akan diberi harga yang bersesuaian dengan kuantiti pembelian. Dengan harga yang berpatutan ini, dapat memberi pulangan keuntungan kepada para peniaga kerana harga yang dibeli dari pembekal sandwich, ashrin food adalah rendah, dan peniaga boleh meletakkan harga yang bersesuaian. Bagi yang berminat, boleh hubungi pembekal sandwich, ashrin food (di salah satu medium media sosial) seperti dibawah entry ini..

tambahan lagi untuk korang yang nak mencari pendapatan sampingan..Ashrin Food sedang mencari agen yang ingin menambah pendapatan..Agen tak perlu simpan sebarang stok, cuma promote je kat media sosial masing-masing & penghantaran akan diuruskan oleh pihak Ashrin Food..Selain dapat komisen, agen juga berpeluang dapat bonus pada akhir tahun..wahhh..best tu..ingat bekerja di pejabat je dapat bonus, jadi agen sandwich pun boleh dapat bonus gak uolls..tak mau ke?Pencarian agen ni tak terhad di sekitar Kuala Lumpur sahaja, di mana juga korang berada, korang layak untuk menjadi agen ashrin food asalkan customer berada di sekitar Kuala Lumpur..Korang cuma jadi orang tengah untuk membuat pesanan sahaja dengan pihak Ashrin Food..Penghantaran akan diuruskan oleh Ashrin Food..Korang tunggu dapat keuntungan sahaja..Bagi yang berminat, boleh hubungi salah satu medium media sosial ashrin food di bawah untuk menjadi agen..

ASHRIN FOOD

Selain tu, ashrin food turut menyediakan Sandwich Boxes Surprise kepada pelanggan yang ingin membuat surprise kepada kenalan,kekasih,ibubapa mereka dan sesiapa sahaja..


www.fiezasani.xyz

Antara kategori  sandwich yang ada di Ashrin Food MINI SANDWICH, SANDWICH BOXES, SINGLE SANDWICH serta 10 jenis pilihan menu ashrin sandwich TUNA, SARDINE, AYAM, VEGE, COESLOW, FISH, CRAB, PRAWN, CHEESE, EGG MAYO/TELUR..

Korang jangan risau sebab ashrin sandwich ni fresh, lazat & best yang menjanjikan korang kekenyangan serta berpuas hati. Seratus peratus keluaran bumiputera Malaysia yang berkonsepkan delivery dari rumah ke rumah atau pejabat..Moto ashrin food 'Anda order, kami hantar'..


www.fiezasani.xyz

Kenapa Perlu Pilih Ashrin Sandwich?

*Terdapat 10 Jenis Sandwich Ashrin yang korang wajib cuba:
-Tuna -Ayam/Chicken -Sardin -Fish -Crab -Prawn -Egg Mayo/Telur -Vege -Coeslow -Cheese/Keju

*Mempunyai Kategori Sandwich yang anda boleh pilih iaitu:
-Mini –Sandwich Boxes –Single sandwich –Superbig sandwich

*Boleh pilih/request nak Sayur/Tanpa Sayur & Nak Pedas@Normal

*Roti yang sedap dan tebal, tidak keras dan tidak terlalu lembut

*Inti dimasak terlebih dahulu mencapai citarasa pelanggan

*Inti Tebal dan Sedap sehingga makan berkali-kali

*Kotak Sandwich & Packaging yang berkualiti
*Mempunyai Ketahanan / Tarikh Luput. Tidak akan was-was dan ragu-ragu jika jual di premis perniagaan.

*Free Notes/Wishes jika nak surprise atau hadiahkan kepada seseorang.

*Free Gift |Other Menu| jika pembelian melebihi RM100 ke atas

-Menu sampingan: coklat boxes &Coklat jar
--------------------------------------------------------------------------------------
~Sesuai untuk kanak-kanak, dewasa dan warga emas
~Sesuai untuk majlis dan apa-apa jamuan makan (Ashrin Sandwich Boxes)
~Sesuai dijual dipejabat atau di tempat korang sekiranya ingin jual sandwich (Single Sandwich) (Dapatkan harga borong dari ashrin food)
~Sesuai untuk menjana pendapatan di tempat kerja korang  atau dimana-mana secara online dan offline (Jom jadi Agent Ashrin Food)
~Sesuai untuk tender di hospital, kantin, kilang dan sebagainya.

Penghantaran:
-Delivery ke tempat pelanggan
-Self pickup di Danau Kota

www.fiezasani.xyz

www.fiezasani.xyz

www.fiezasani.xyz 
Saja nak kongsi info mengenai ashrin food :~

Ashrin Food Info &Activity

-Bermula pada bulan 11 2017
-Homemade sandwich yang bertapak di danau kota
-Membekal Sandwich di hospital sekitar kuala lumpur
-Membekal sandwich ke Caltex dan BHP kawasan Ampang, jalan Kuching dan di beberapa tempat lagi.
-Mood Republik Sandwich supplier Kuala Lumpur 2017
-Projek Sandwich Percuma utk orang awam dan gelandangan 2018 ini
-Supply ke bazaar dan event-event/majlis sekitar kuala lumpur
Dan banyak lagi

Sekiranya korang :

@Nak beli Sandwich Sedap ini
@Nak buat surprise sandwich atau surprise Chocolate Boxes
@Nak jana pendapatan bersama Ashrin Food
@Nak Borong Sandwich
@Nak cari Sandwich Vendor utk letak di tempat korang


Hubungi segera!


Pengasas Ashrin Food:

Zushazrina Zulkifli (Puan Rin)
Usahawan Muda Malaysia
Ex-banker / Bekas Pegawai Bank
Peserta Akuip Tv3 (2014)

Ashrin Food Media Sosial / Boleh hubungi di:


Buka : Monday-Sunday (Setiap hari)

Waktu: 8AM-9PM

You Might Also Like

5 Comment

  1. packaging pun kemas, lepas tu banyak pilihan flavor .... kalau ada event or meeting , boleh buat sebagai tambahan menu ....

    ReplyDelete
  2. Sandwich yang pelbagai jenis . Lagi menarik boleh request tak nak sayur dan tak nak pedas

    ReplyDelete