Total Pageviews

Sogo Buat Member Card Sale 2017. Wajib Terjah.

09:00

Sogo Member Card Sale 2017

Bila pejabat dekat area Sogo & hari jumaat, waktu lunch lama..dan kebetulan ada Sogo Member Card Sale 2017..Hah!!Memang wajib la ke Sogo..Duk ofis pun tak tahu nak buat apa..Ngadap je pc..Jadi kita rehatkan mata & cuci-cuci mata ke SOGO..haha...

Dah nama ke SOGO & ada sale..Mampu ke nak tengok je tanpa beli..Kak fiezz mampu kalau tak ada duit dalam bank..Tapi yang pi masa ni tak mampu sebab dalam bank ada duit..Haha...Idok la banyak..boleh la beli selai dua baju, seluar..

HAPPY HOUR

Dan masa kitaorang naik ke tingkat 1, dengar bunyi loceng..Maksudnya masa tu ada happy hour..Terus berkerumun kat tempat yang jadi tumpuan..Tengok dan tengok dan tengok..baju-baju Applemints RM15 je..Ooooemgeee..Why Why Why so murah...Kakak fiezz alergik laaa kalau murah-murah ni...





Beg Fila harga RM39..Nasib kak fiezz tak berapa berkenan sangat..Actually berkenan dengan 1 sling bag tu tapi harga dia selepas sales RM2**.**..Mak aihhh..kenapa k.fiezz selalu jatuh cinta dengan beg-beg harga ratus-ratus ni..Ai is stress tau..Sebab mahal, tak boleh nak beli..Kena menabung dulu..haha..ada sesapa nak offer job untuk review tak?haha..



Dan hasil cuci mata, dapat sepasang kemeja + seluar slack..Okey tahun 2018, imej k.fiezz ke pejabat macam PA private..haha

1 DAY ONLY SOGO MEMBER CARD SALE 2017


Sales ni hanya untuk sehari sahaja iaitu pada 29.12.2017...sorry..Tunggu sales sempena chinese new year nanti...

You Might Also Like

9 Comment

  1. bestnya sales sana sini, duit pulak hmm haha btw takpernah pergi mana mana sogo huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita pernah pergi tapi hahaha letak balik tak sanggup nak beratur panjang-panjang masa nak bayar

      Delete
  2. Replies
    1. Memang murah tapi kena pandai pilih juga. Kalau main ambil karang rugi tak guna

      Delete
  3. Kita punya kad dah tamat tempoh dah la. Nak renew kena g sana huhu

    ReplyDelete
  4. Ramai juga kan tak nak lepaskan peluang untuk shoping barang murah SOGO ni :O

    ReplyDelete
  5. jahatlah SOGO, tak mesej kita pun huhuhu

    ReplyDelete
  6. Haha, dulu2 time study sana, mmg selalh pigi sogo buang duit shopping, .. sogo kan kalau sale, mmg murah ...

    ReplyDelete