Mencari Anak Angkat

09:30

Bukan kak fiezz tau,korang..tapi kalau ada yang nak bagi, kecik tapak tangan nyiru kak fiezz tadahkan..haha..okey, berbalik pada tajuk entry..Kak fiezz ternampak komen ni di salah satu entry hot kak fiezz..dalam entry tu kak fiezz kongsi pengalaman kak fiezz & mr hubby je tapi entry tu paling banyak dapat komen dari reader..berderet2 reader tinggalkan no.telefon cari anak angkat..Kak fiezz pun confuse, rasa entry tu pasal experience kak fiezz bukan kak fiezz publish pasal cari anak angkat..adeh..tapi tak pe la, mungkin dorang saja tinggalkan no.telefon kat entry tu sebab mana tahu ada yang mencari family angkat..kak fiezz tak buang pun komen2 tu..kak fiezz biarkan je..kot ada yang mencari, kan...

Bagi kak fiezz, anak angkat ataupun anak sendiri tetap rezeki dari Allah..Kalau Allah dah tentukan itu rezeki kita, tetap rezeki kita..Rezeki tak pernah salah alamat..

www.fiezasani.xyz

Kalau ada antara korang yang kenal atau tahu mana-mana biomum tengah mencari family angkat untuk baby dorang dijadikan anak angkat, boleh la hubungi no.telefon yang tertera di atas...Mungkin kes terlanjur ataupun family yang kurang berkemampuan..

#kakfiezzkongsiinfoje ;)

You Might Also Like

11 Comment

  1. Allahuakhbar, bersungguh Mawar Mikayla mencari anak angkat..
    Semoga ada rezeki dan dipermudahkan urusan..

    ReplyDelete
  2. semoga ada rezeki untuk Mawar Mikayla tu.

    ReplyDelete
  3. Salam singgah pagi jumaat :)

    ReplyDelete
  4. mrs pip dtg bertandang .... ramai yg cari anak angkat, hope yang mencari tu berjaya ditemukan rezeki anak...

    ReplyDelete
  5. Saya pun ada niat nak ambil anak angkat kalau dah stabil nanti...bagi yaya besaq sikit dulu...hihi

    ReplyDelete
  6. semoga dipermudahkan. 2 bulan lepas ada org yg cari mak angkat untuk baby yang belum dilahirkan. baby boy. sekarang dah lahir rasanya. maknya ada di pusat perlindungan melaka. sekarang ni tak tau lah dah ada yang ambil ke tak. kalau nak ambil anak tu kena pergi interview dulu

    ReplyDelete
  7. Semoga dipermudahkan.. semoga berjaya bertemu anak angkat

    ReplyDelete
  8. Moga dipermudahkan urusan beliau..

    ReplyDelete
  9. Ramai juga nak cari anak angkat.
    Kaklong yang belom ada anak ni pun terfikir juga nak anak angkat.

    ReplyDelete