Mula-mula 1 Lepas tu 2..Dan Sekarang Dah Jadi Koleksi

19:04

kak fiezz ni kan benornya bukan pengumpul lipstick..nampak benor cam nipu,kan..padahal tengok gambar kat bawah ni pun, betul ke idok  statement kak fiezz atas ni..serius sebenarnya kak fiezz tak berapa gemor nak kumpul lipstick banyak2 sebab kak fiezz jenis setia..dah habis satu, baru beli yang lain..tapi ni terkumpul jadi lebih dari 1, 2 dan seterusnya sebab...meh nak cerita..NYX tu memang dah lama beli..Dulu kak fiezz ambil order lipstick ni jadi sambil2 jual tu, try beli untuk diri sendiri gak..best lipstick ni..Dari NYX ni la kak fiezz kenal lipstick jenis matte..Lepas tu tambah yang silky girl pulak sebab attend satu bengkel kecantikan..dan dapat goodies barang2 mekap..harus la suka kan..silky girl ni salah satu favourite kak fiezz..Lepas tu bertambah yang channel tu..Hadiah birthday kak fiezz tahun ni dari mr hubby..tapi kan, warna tu kak fiezz  kurang gemor sebab merah menyala weiii..Dulu masa zaman remaja, kak fiezz suka la lipstick warna terang2 camni..Dah berumur ni, kak fiezz lebih pada warna jenis nude2 gitu..dan tambah satu lagi koleksi iaitu si ELIANTO..favourite terkini kak fiezz..sebab warna nude..dan lagi best, ELIANTO ni jenis matte...

Koleksi lipstick kak fiezz..ala, korang punya lagi banyak dari kak fiezz ni...

Si ELIANTO, favourite terkini kak fiezz...

Sebab best pakai Elianto ni, tetiba nak tambah lagi koleksi..eh!!tadi kata jenis setia..haha..statement tak boleh bla..Ala, mesti korang faham kan..Naluri perempuan kita ni yang tak tetap..sat nak..sat tak nak..tak faham kadang tu..haha..tapi mmg rasa nak tambah koleksi lipstick lagi..Nak banyakkan warna2 adik-beradik cam si ELianto, favourite kak fiezz ni...Lagipun yang 2 NYX tu dah nak abis pun benornya..bukan alasan tau..hehe...

You Might Also Like

7 Comment

  1. cantiknya lipstick tu..rabia rasa macam nak beli jer..beli banyak2..nak beli brush makeup lah..hehe..nak kumpul banyak-banyak

    ReplyDelete
  2. mia pakai 2 je... satu maybelline.. satu lagi silky girl...

    psssttt... terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #31.

    http://www.mialiana.com/2017/07/senarai-url-blog-31.html

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada malam ini. Gud luck.

    ReplyDelete
  3. nxy tu penah beli tp bila pakai, ya rabbi, cam mayat muka.. terlalu kering.. maybe tak sesuai dgn lea. Fieza pakai ok jerk..

    ReplyDelete
  4. SA pun sama macam Fieza, setia pada satu2 lipstick..baru ni ada beli 2 product KAAY tu kan..2 color..pas tu kan...satu kaler hilang..padahal dalam handbag jer letak..rasa nak nangis tau....yang hilang kaler Nude

    ReplyDelete
  5. hihi, minat berubah seiring waktu. tp memang cantik color yg last tu :)

    ReplyDelete
  6. Elianto tu lawo kak hehe. Beli la lgi kak..

    ReplyDelete
  7. Mrs. A pun suka Elianto tapi lip gloss dazzling no 05

    ReplyDelete