AFB Feeds

Cuba Sendiri Jus Green Dinosaur Di Juice Works

15:39

Minggu lepas kak fiezz ke Mid Valley dengan adik ipar..Saja jalan2..Mr hubby balik lambat..Dia ada program dengan kawan2 pejabat so adik ipar kak fiezz ajak keluar gi mana2..Kak Fiezz pilih yang paling dekat dengan rumah..Mana lagi, Mid Valley le..Dah alang2 ke Mid ni, kak fiezz ternampak kiosk JuiceWorks ni..Nak try la jus hijau dia yang baru tu..Yang mana?ala jus yang orang tak suka sayur2 tu..Boleh cuba jus hijau baru ni..Kak Fiezz pernah up entry pasal jus hijau ni.. 


Masa singgah ke kiosk ni, ada la sekumpulan foreigner tengah beli jus kat sini..Dorang tegur kitaorang 'you should try this (tunjuk kat gambar air Green Dinosaur} tu.' Kak Fiezz pun macam 'yaa..we want to order that'..cewah..speaking sat walaupun berterabur..haha..Masa dorang cakap tu, tak pasti ikhlas ke idok. sebab lepas cakap cam tu dorang gelak2 pulak..Kak fiezz dengan adik ipar dah pelik..Cara dorang gelak tu dah macam menyindir je..tapi kak fiezz cakap dengan adik ipar, bior la..selera masing2..Kot dorang tak suka kot Green Dinosaur ni..Jadi kitaorang proceed je order air jus Green Dinosaur ni...Sedap ke idok?

Lantak la foreigner tu...ahkak tetap order jugak air Green Dinosaur..Sedap tu subjektif, yea tak?

Yeay..Dapat dah air Green Dinosaur kitorang..Sedap ke?

Ni la rupa dia..

Pada kak fiezz okey la rasa dia..boleh la di minum pada deria rasa lidah kak fiezz yang tak mengada2 sangat ni..Kalau minum jus ni, tak rasa sangat pun bayam tu, hah..lebih kepada rasa laici sbb dia dah campur..jadi kalau tanya kak fiezz, sedap la air Green Dinosaur ni..tapi seperti biasa, sedap itu subjektif..Kang kak fiezz kata sedap bebenor..kang korang rasa ntah apa2, ada gak yang anonymous komen marah kat fiezz kat entry ni..haha..jadi nak tau sila la rasa sendiri..

You Might Also Like

6 comments

  1. Replies
    1. spinach, lime, chia seed, lychee & etc...klu kat kelantan ada kiosk juice works ni, try le cik nor..not bad rasa dia...

      Delete
  2. sedap eh? okey nanti SA nak cuba la...

    ReplyDelete
  3. menarik tu..green dinosaur ek..asal minum tak jadi hulk atau jadi dinosaur sudah la kan..hehe

    ReplyDelete


Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.