Macam Ada Magnet Kalau Nampak Daiso

11:34

Kak Fiezz sekarang gi mana2 mall, nampak Daiso ke, Mr DIY ke..alergik..mesti nak singgah..sebab?Murah la weiii..Lagi satu barang2 kat Daiso ni menarik..Ikut pada mata kak fiezz la..Kalau kak fiezz singgah ke sini, mesti ada yang sangkut satu dua barang...orang lain kak fiezz tak pasti la..tapi kak fiezz, mesti ada yang sangkut punya..nampak je Daiso terutamanya, eh!!macam ada magnet kena tarik masuk dalam tu...haha...dasar sangat kan!!Haritu kak fiezz ke mall mana yeak..lupa dah..tapi ada Daiso ni..apa lagi, terus la tertarik nak masuk,kan..Cakap kat mr hubby saja nak masuk..duk usya punya usya..terus sangkut 2 barang ni..adeh...kan dah kata..mesti sangkut punya..yang kali ni bekas lawa tu & holder card case..mr hubby duk tanya nak buat apa bekas tu..kak fiezz jawab 'ada la'..nak buh pun barang2 mr hubby gak..sebelum tu guna kotak kasut je tapi dah nak koyak kotak tu..berapa kali ntah kak fiezz stapler...koyak balik..cari punya cari bekas yang lawa2, sangkut pun yang ni..holder card case tu pulak, tak plan nak beli..sebelum ni ada terbaca blogger ain share dia penah beli bekas ni kat Daiso..Ada la kak fiezz cari lepas terbaca entry ain tu tapi tak jumpa..Masa ni baru terjumpa..tu pun mr hubby yang nampak..Apa lagi, ambil satu..kak fiezz pilih yang boleh letak 40 keping kad..Dia ada 20,30 & 40 kalau tak silap...holder card case ni untuk letak kad nama korang tau..sapa2 la yang ada name card..kak fiezz pun ada gak, weii..hehe..walaupun jarang muncul kat event blogger..Maklum la komitmen dengan kerja..kak fiezz kerja sepenuh masa..blogger, part time je..jadi kalau nak hadir event-event ni payah sikit..tapi ku tetap beli jugak bekas name card ni..kot2 tersesat gi event atau ada orang nak tukar2 kad dengan kak fiezz ke..perasan..haha...

Hasil rembatan di Daiso..

Ni hah guna bekas yang kak fiezz beli tu..Nak letak barang2 mr hubby..Segala2 charger la, remote la..Nak buang, mr hubby marah..Jenis sayang barang..kak fiezz pulak, kalau dah tak boleh guna apa lagi buang je la..tapi mr hubby, bukan begitu uolls..jenis penyimpan...kak fiezz jenis pembuang..haha...

Tadaa..this is my card..walaupun blogger yang jarang hadir ke event...

You Might Also Like

7 Comment

  1. Suka pi Daiso sebab barang2 yang comel dan of course murah

    ReplyDelete
  2. Wah kak fieza dah ada namecard sendiri ya..rabia tak ada pun card

    ReplyDelete
  3. Daiso. macam ada penunggu rasa nya kat situ. ada je yg melambai2 suruh masuk. ahahaha

    ReplyDelete
  4. Mmg brhantu pun daiso dgn mr diy ni...
    Serem nk msuk..semua nk bli..semua nk guna

    ReplyDelete
  5. hahahaha borong kak borong! daiso dengan DIY. masuk je dalam dua dua nieyh dah tak jumpa jalan keluar hahaha

    ReplyDelete
  6. hai kak fiez...samlah saya kalau ke daiso berjam jam juga,....banyak brang menarik

    ReplyDelete
  7. Daiso, Mr DIY memang ada magnet yang lain macam tarikannya 😁

    ReplyDelete