AFB Feeds

Set Baju Baby Untuk Filzah

11:23

Kak Fiezz beli set baju baby ni masa buat review website Shopping Barangan Bayi Di Motherhood..Memang best shopping kat website ni, memacam barang baby boleh dapatkan dari satu website je..Kalau ibu2 yang malas nak keluar, boleh shopping kat sini je...Kalau kak fiezz ada baby, confirm shopping kat sini je..cewah..hehe..btw, nak cerita, set baju baby yang kak fiezz beli ni, kak fiezz memang dah tahu nak bagi kat sapa..Tapi masa tu baby nya tak keluar lagi..so kiv dulu..lepas dah terima set baju baby ni, kak fiezz saja post kat facebook..sekali ada yang berminat daaa..adeh..serba salah nak reply komen dorang..so, kak fiezz pm sorang2 minta maaf..set baju baby ni dah ada orang yang punya..huhu..sorry tau korang...

Jadi set baju baby ni dah bagi pada empunya badan..baby nya baru je keluar 30hb baru ni..tahniah angah (adik sepupu kak fiezz) yang baru bersalin baby ke-2 ni..baby girl..Nama tak confirm lagi tapi adik sepupu kak fiezz inform, ** filzah ** (kalau jadi la guna nama ni)..Walaupun tak confirm lagi guna nama ni, kak fiezz panggil je filzah...macam dekat je dengan nama kak fiezz..ngeee

set baju baby
For you Filzah..

Mak long cuba buat eye to eye contact dengan Filzah tapi Filzah Zzzzz..Dia feeling dalam peyut mak dia lagi la tu...

1st time kak fiezz berani pegang baby..Sebelum ni, memang tak berani nak pegang sebab badan baby kan lembut lagi..Risau nak pegang..Haritu, kak fiezz cuba je..eh!!best plak pegang baby..Rasa nak bawak balik rumah je..haha..Sayang, jom ber'babymoon..nak baby gak...eh!!

You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

ShopLink Asia

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.