AFB Feeds

Cari Hiking Backpack Murah Di Lazada

11:24

Cari hiking backpack murah untuk short vacay kitaorang minggu depan...Tak sabarrr, okey..Idea nak cari hiking backpack ni, mr hubby yang cadangkan..Kak fiezz okey je..Tak banyak cerita...hehe..Semangat mr hubby shopping cari hiking backpack ni kat Lazada..Kenapa Lazada?Harus la harga yang murah & tempat shopping pilihan utama kitaorang kalau shopping online...Kenapa cari jenis hiking backpack?sebab malas nak bawa beg balik kampung..Galas backpack macamni je, memudahkan pergerakan..Pilih punya pilih kat website Lazada, ni la pilihan hiking backpack masing-masing..Warna merah mr hubby punya & yang kuning, kak fiezz punya..Mr hubby size 60L & kak fiezz saiz 45L..Sesuai la dengan saiz badan masing-masing..ngee...Harga backpack pilihan kitaorang ni berpatutan (korang boleh rujuk gambar di bawah) & yang penting waterproof..Masa cari backpack ni kat website Lazada, jenuh cari sebab kebanyakan beg waktu penghantaran selepas tarikh shortvacay kitaorang..Jadi pilih punya pilih, yang 2 beg ni tarikh penghantaran sebelum shortvacay kitaorang minggu depan..dan semalam selamat sampai dua2 beg ni..Jenuh wei, bawa naik tren..yelah, sekarang petang kak fiezz naik pengangkutan awam untuk balik rumah..Nasib baik dua2 beg ni pihak Lazada letak dalam plastik yang ada pemegang..dan nasib baik kak fiezz dapat tempat duduk dalam tren..legaaa..Kalau tak jenuh berdiri sambil pegang beg2 ni & helmet...

EcoSport 60L Waterproof Outdoor Backpack (Red) RM59

EcoSport 45L Waterproof Outdoor Hiking Backpack (Gold) RM53

Yeay..backpack dah sampai..Ke mana short vacay kitaorang ni?Nanti kak fiezz update...atau boleh follow IG FB kak fiezz (cewah..acah2 glams..haha..tiada paksaan..nak follow, silakan..) kat ig / fb, kak fiezz update on the spot..kat blog ni, lambat sikit..Cari mood dulu, baru update...

You Might Also Like

2 comments

  1. Wah nak kemana tu Fieza? Yani pun macam nak mencari beg travel (dlm bentuk hiking bag juga) sebab senang nak bercuti ala backpackers....

    ReplyDelete

Flickr Images

ShopLink Asia

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.