AFB Feeds

Saja Suka-Suka Tapi Terbuat Main Teka-Teka

11:48

Haritu aku up gambar di facebook..Tak ada terfikir nak buat teka barang pulak?Saja tulis caption ayat macam tu..Lepas tu tengok ada sorang-dua komen meneka..Kebetulan yang sorang tu, betul pula tekaan dia..Terus ting ting ting..Terfikir nak bagi hadiah la..Orang kata ada rezeki lebih, kita kongsi bersama..Eh tak ada la banyak sangat pun rezeki yang aku nak kongsi..Ada la sikit..

Mula-mula aku nak bagi jamu ni..Tapi yang meneka tu tengah makan jamu jenama lain..Tak nak la campur-campur..Kang badan dia yang pening..Jadi aku bagi satu item yang aku beli kat 1 website masa aku buat job untuk review web tu..Asalnya memang aku pilih item tu untuk bagi hadiah kat top komentar blog aku..Tapi biasa la blog suam2 kuku gitu, segan plak nak buat segmen top komentar..hehe..tak confident ada ke orang nak joint..haha..penyudahnya tersimpan gitu je hadiah tu..Nak guna rasa serba salah plak sebab dah niat nak buat bagi hadiah..Sekali aku terbuat teka barang ni plak kat facebook, terus la bagi hadiah yang memang dah ada tu pada peneka  yang berjaya teka dengan tepat ni...



Tahniah dear..Hope you like it..



Ni hadiahnya yang aku bagi..Ala tak mahal pun..Losyen & One Drop Perfume..Dua-dua item aku dapat dari hasil review blog..Mula-mula ingat nak bagi satu item je tapi tengok  perfume ni ada lagi..aku dapat 1 box..Aku baru guna 1 je..2 bagi kat mak..Memang tahan lama weii one drop perfume ni...Yang 1 aku guna tu tak habis lagi..Dah aku tengok ada lagi beberapa botol dalam kotak..Terus tambah perfume ni sebagai hadiah..Jangan tamakkk orang kata..hehe..Rezeki dikongsi bersama ;)


Alhamdulillah, penerima dah dapat item nya.. ;)

Next time kalau ada item lain, aku buat game lagi yea.. :)

You Might Also Like

4 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.