AFB Feeds

Tahniah JepSari

22:11

Tahniah Jep Sepahtu & Sari Yanti yang baru je melangsungkan pernikahan semalam..Semoga berbahagia & kekal ke jannah..Insyaallah..

Terkejut pagi semalam member whatsapp bagi gambar Jep tengah akad nikah..Ingatkan berlakon.Rupanya betul2 kejadian..Hehe..Apapun tahniah..Senyap2 je..Semua peminat tahu diaorang berkawan tapi masing2 tak nak bercerita lebih lanjut..Jawapan cliche, selesa berkawan berdua gitu..Sekali pagi semalam, nikah terus..hah!!amikk..

Tahniah sekali lagi..Ni gambar2 pernikahan diaorang yang aku ambil dari IG @sinarfm..Kredit jurugambar rasmi - @wr.co




Gambar majlis berinai Sari Yanti dari ig @jepsariyantiofficial


You Might Also Like

1 comments

  1. Alhamdulillah moga mereka tabah dan sabar mengharungi dugaan berumahtangga...moga juga saling menjadi pasangan di syurga.

    ReplyDelete

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.