AFB Feeds

review

Siapa Susah Nak Buang Air Besar?Meh Baca Ni...

22:33


Sapa kat sini ada masalah pembuangan buang air besar ataupun sembelit..Meh nak kongsi sikit info..jangan gelak..nampak macam remeh je tapi cuba ko tak buang air besar satu hari..weiii..tak selesa, hokay..orang lain aku tak tau..tapi aku ..rasa semacam je..setakat ni aku tak de menghadapi masalah ni..tapi untuk korang yang ada masalah ni..takkan nak biar je masalah tu, kan??Bila kita susah nak membuang air besar menyebabkan toksin dalam badan tak keluar..Bila toksin tak keluar dari badan, tue yang penyakit lain senang nak hinggap..Paham je la kan kita ni..Makan macam2...mana toksin tak hooray hooray dalam badan kita ni, hah..ate, kalau toksin dah berkumpul dalam badan, lepas tu kita pulak susah nak membuang air besar, cuba bayangkan berapa banyak toksin berkumpul dalam badan kita ni??Jadi sebelum melarat kepada penyakit lain, baik kita cuba rawat untuk membuang toksin2 ni..Badan pun sihat..Untuk info, korang yang ada masalah berat badan berlebihan, produk ni boleh juga membantu, tau..Kalau nak tahu info lanjut, sila baca lagi kat bawah ni..motip sangat suruh orang baca sampai habis..hehe..

Jom nak perkenalkan korang dengan satu produk ni..Mungkin ada yang pernah dengar..Ada yang tak pernah..tapi nak beritahu produk ni dah keluar kat majalah derrr...Aku pun baru tahu..Nampak benor ketnggalan..So tak nak la korang pun ketinggalan info macam aku..Korang boleh baca kat bawah ni..Kurang2 kalau orang tanya, korang tahu la produk ni untuk apa...Boleh la war-warkan pada kenalan/saudara-mara korang yang ada masalah penghadaman, kembung perut & lain-lain..

Blog Fieza Sani


ZINNIA INNER CLEANSE ni produk kesihatan yang berasaskan daripada 100% rumusan herba untuk mengatasi masalah penghadaman dan melegakan sembelit..Berfungsi untuk mengatasi sembelit & membuang 99% najis dan sesuai untuk jangka masa panjang..

Fungsi Zinnia Inner Cleanse selain kat atas ni, korang boleh rujuk kat gambar bawah ni ~

Blog Fieza Sani

Okey..Mengempiskan perut buncit tu, i like sangat..eh!!tetiba nak suruh mr hubby amalkan la..hehe..Testimoni, macam berhasil je..bukan macam..memang berhasil..cuma nak beritahu berapa lama boleh nampak hasilnya, berbeza mengikut individu..Yang penting, korang kena la konsisten amalkan..

Testimoni 1

Testimoni 2

Testimoni 3

Kagum tengok testimoni atas ni..Tetiba buat suara manja kat mr hubby..hehe"Sayang..meh try Zinnia Inner Cleanse ni..Nak sado, kan?hehe"

Antara kandungan herba Zinnia Inner Cleanse ~ 

Blog Fieza Sani

Blog Fieza Sani
Fungsi Teh Hijau dalam Zinnia Inner Cleanse

 Cara Pengambilan Zinnia Inner Cleanse


Blog Fieza Sani
 
 Perbezaan Inner Cleanse dan produk lain
 Blog Fieza Sani
 Untuk yang was-was dengan kandungan Zinnia Inner Cleanse, korang jangan risau.Meh aku tepek sijil pengiktirafan dari pihak yang berkaitan..


Pengesahan dari pihak makmal

Blog Fieza Sani
kelulusan KKM : MAL14055115TC 

Berapa lama kesan selepas pengambilan Zinnia Inner Cleanse?
Bergantung pada individu. Kebiasaanya 8-12 jam selepas makan.. 

Kekerapan buang air besar selepas pengambilan Zinnia Inner Cleanse?
 Berbeza mengikut individu..Cuma pastikan minum air yang mencukupi..Untuk sembelit yang teruk, ambil 2 kapsul & kalau kekerapan air besar jadi lebih dari 4 kali, kurangkan dos kepada 1 kapsul..
Maklumat lanjut mengenai produk ni, korang boleh rujuk dibawah : ~
 Website http://wms.vtox2u.com

FB  vtox@zinnia global s/b

Hubungi ~ Wawa / 019-6744557


Good News untuk yang nak mencuba Zinnia Inner Cleanse, jangan lupa dapatkan diskaun tau.. 

(kod : VTB007)
Sah dari : 25/7/2016-30/8/2016

 

Shopping

Terlambat..Kan dah abis

21:50

Dah lama usha nak beli dish rack ni..Haritu nak beli masa order dari satu website yang aku buat review tapi memandangkan kos shipping agak tinggi sebab barang2 kat website tu dari China, aku tukar barang lain yang ringan untuk jimat kan kos shipping..hehe..harga dish rack tu murah tapi kos penghantaran agak tinggi sebab berat..Cakap dengan mr hubby, nanti beli la kat sini je yang dish rack tu..

Pagi ni nampak groupon offer dish rack RM19..diulang RM19 sahaja..Aku macam wow..murah ni..selalu harga dia atas RM50..harus beli ni..Wassap mr hubby dulu bagitau nak beli ni..Mr Hubby bagi green light..Yahuuu..Aku pulak lepas dapat green lite, boleh lenggang2 buat keja la..gi jamuan raya la kejap..Naik ofis lepas gi jamuan raya tu, cadangnya la baru nak order..Kononnnnnnya..Sekali klik2 'HARAP MAAF, DISH RACK YANG ANDA HENDAK TELAH HABIS..Uwaaa..Padan la muka kan..Gedik sangat buat slow2..Patutnya lepas mr hubby cakap okey, terus je order...huhu..X de rezeki..X pe tunggu la next offer..Groupon sila open offer lagi untuk DISH RACK ni...

Moral of the story next time, sila pantas bertindak...

Nampak tak harga dia sebelum..Lempang diri sendiri ler, sapa suruh slow sangat bertindak...

Dish Rack idaman...Simptom orang perempuan sangat kan... 

reward blogging

Sikit2 Lama2 Jadi Bukit

22:01

Alhamdulillah..Rezeki blogging lagi...tak banyak..tapi boleh la buat tabung untuk kumpul modal..hihi..Orang kata sikit2 lama2 jadi bukit..

Aku pun tak de la hebat sangat menulis ke apa?dalam proses belajar untuk memantapkan skil menulis untuk menarik orang baca apa yang aku tulis..Jadi dengan 
 ada job review ni boleh la belajar mengasah bakat menulis aku yang tak sebaper ni..cewah!!haha..Job yang aku dapat kadang aku try je..kalau rezeki, sangkut..dapat la..tak dapat tak pe..orang kata mencuba..berdiri atas kaki sendiri..Kawan2 blogger pun, aku tak kenal sangat..kenal melalui media sosial/blog/ig..jumpa depan2, jarang..Aku la sebab aku jenis jarang joint event..Pemalu katanya..haha..

Lagipun kita bukan blogger glamer pun..ahaks!!Kalau kat group fb blogger yang aku joint ada advertiser/PR cari blogger untuk buat job blogging, aku cuba je..macam aku cakap tadi..kalau itu rezeki aku, dapat la...

Jadik blogger ni, kadang kalau ada cerita berderet entry boleh taip..tapi kalau time kekeringan idea, job review ni la yang banyak membantu..ada entry kat blog nak up..Alhamdulillah..Bila dapat bayaran macam ni, bersemangat lagi untuk jadik blogger yang hebat..haha..

Blog Fieza Sani

Duit bayaran hasil blogging ni, aku ada planning..Rasa mcm nak start biz semula..dulu pernah buat tapi cepat benor putus asa nya..hehe..jadik moh le kita cuba lagi sekali..Kebetulan ada officemate aku buat biz..Kadang bila borak dengan dia, ada la dia bagi tips2 untuk promote/marketing produk kita..wahhh!!tue lagi semangat aku nak biz balik ni...cewah..caiyok2..tapi kali ni tak mo jadik agen dropship..dah ada pengalaman dulu..payah jadik dropship ni..kali ni, aku nak pegang barang pulak..tue yang kena kumpul modal sikit ni...

YOU CAN DO IT!!!

Eh..lupa pulak..job yang aku buat ni, masih dibuka..Kalau ada blogger yang berminat untuk buat review, boleh la pm TUAN SYED ni..Gud Luck..Moga ada rezeki korang...
 

review

Minyak Herba Asma Mujarab..Ikthtiar Untuk Asma/Lelah/Batuk & Pelbagai Fungsi

08:07


Sampai dah Minyak Herba Asma Mujarab ni..Boleh buat stok kat rumah..Untuk waktu kecemasan..Banyak weii fungsi minyak ni..Tapi paling elok untuk yang ada masalah lelah, batuk, asma..Banyak testimoni untuk asma, mendapat kesan positif..alhamdulillah..minyak ni cuma membantu je..Kita berikhtiar..Kalau penyakit kita tu beransur pulih dengan penggunaan minyak ni, maksud kita serasi..

Wah..Sakan menaip..lupa nak sesi pengenalan minyak herba asma mujarab ni..hehe..sorry, okey..jom baca kat bawah ni..

Minyak Herba Asma Mujarab merupakan ramuan rahsia yang menggunakan bahan semulajadi seperti Minyak Zaitun, Minyak Kelapa Dara, Habbbatussauda dan herba-herba terpilih. Terbukti selamat kerana ia diproses secara 'HOME MADE' oleh seorang pakcik di kampung & berpengalaman selama 40 tahun..Telah didaftarkan di bawah Syarikat Enterprise (SSM) yang sudah 5 tahun beroperasi secara online dan offline..
Dalam gambar ni korang boleh baca fungsi minyak ni..banyakkan..Suka aku 1 produk yang pelbagai fungsi..Lepas tu sesuai digunakan dari bayi sehingga dewasa..wah..memang suka la..jimat duit..hihi..

Seperti aku beritahu awal entry ni tadi antara testimoni yang aku baca, ramai yang memberi komen positif terutama untuk yang mengalami masalah asma, lelah & batuk..Tidak kira kanak-kanak mahupun orang dewasa..Setiap produk mempunyai kesan yang berbeza kepada setiap individu..Untuk mendapatkan jawapan samaada sesetengah produk seperti minyak herba ini sesuai atau tidak dengan kita, harus la kita mencubanya sendiri..Sembuh atau tidak, tu kuasaNYA..Minyak ni hanya penyebab & kita sebagai manusia kena berikhtiar & berusaha..


Mesti korang tertanya..tadi katanya pelbagai fungsi minyak herba ini..Okey, fione..walaupun korang boleh baca kat gambor atas ni, aku cerita jugak la..Minyak ni boleh jugak merawat kembung perut terutama lepas2 raya ni kan..memacam makanan dah masuk..sakit perut, luka, digigit binatang berbisa, sakit gigi..eh..memacam la..kalau korang tengok testimoni kat bawah, untuk bisul pun boleh...

Link kat bawah & screenshot testimoni Minyak Herba Asma Mujarab



Testimoni 1 ~ ASMA

 
Testimoni 2 ~ Asma



Testimoni 3 ~ Bisul


Sekarang meh nak kongsi sikit maklumat untuk semak perbezaan minyak ni antara yang asli dan tiruan..Paham je la sekarang banyak sangat  produk yang ditiru terutama kalau produk tu hot sangat...Okey, jom aku tunjuk cara semak produk original atau tiruan?

Masing2 ada smartphone kan..Sila download apps BARCODE SCANNER ni dulu kat playstore..

Macamana rupa apps ni..tu yang aku bulatkan dalam gambar atas ni..kemain cantik bulat aku tu..Lepas dah buka apps ni , imbas barcode produk kat sini..

 Sekiranya produk yang original akan keluar macamni..Klik 'open website' terus ke web yang berkaitan dengan produk tersebut..sah produk korang asli kalau macamtu..contoh yang aku buat kat bawah ni?

Tahniah..terbukti yang asli..

MINYAK HERBA ASMA MUJARAB ASLI

 Bahagian depan

 Bahagian Belakang
Setiap botol yang asli mempunyai hologram, QR Code & Nombor siri yang dilekatkan di bahagian belakang..Sila scan barcode ini di apps barcode scanner yang aku beritahu di atas..Setiap produk yang di scan akan mempunyai nombor siri berbeza di dalam sistem website..Hologram beserta sistem QR Code ini sudah dilekatkan dan dipasarkan mengikut peringkat..




MINYAK HERBA ASMA MUJARAB TIRUAN

Kat bawah ni sikit info untuk korang mengenai minyak herba tiruan..

SILA BERHATI-HATI DENGAN MINYAK HERBA ASMA MUJARAB TIRUAN!!!
  •  Minyak Herba Asma Mujarab yang asli tidak pernah diproses melalui Kilang bertaraf GMP
  • Minyak Herba Asma Mujarab yang asli tidak pernah sama sekali di daftar di bawah syarikat Minyak Herba Asma Mujarab SDN. BHD. 
  • Bau produk tiruan seperti asap rokok dan tak berangin
    • Pengiklan akan membuat taktik jahat...mengiklankan produk original tapi produk tiruan akan di berikan pada customer
    • .Harga jualan adalah sama bagi mengaburi mata pelanggan  





Boleh rujuk video kat bawah ni untuk lebih faham cara mengenalpasti antara produk asli & tiruan..

 


Bagi yang berminat untuk mendapatkan Minyak Herba Asma Mujarab, boleh layari ~


@ hubungi
 Puan Nurul : 017 623 9935 (Produk Owner)
En. Hafis : 013 480 6787 (Bahagian Pemasaran)

LifeStyle

PTPTN..Kenapa Susah Sangat Nak Contact

22:12

Ptptn..oo ptptn...Kenapa susah sangat nak contact awak ni?Saya nak tanya ni?
Kenapa nama saya kena 'blacklist' kat imigresen..acane saya nak cuti2 ke luar negara ni..

Dah paling sopan ayat aku ni kalau nak banding tahap kesabaran yang tipis kat ptptn sebab telefon dorang dari cawangan , HQ sampai la ke khidmat pelanggan..nan adooo yang jawab..aku call dari hari Isnin sampai semalam (Rabu)..Try la wassap dengan sorang staff ptptn KL Sentral yang aku ada berhubung sebelum ni tapiiiii jawapan tak membantu langsung..

Blog Fieza Sani
Rasa2 jawapan staff ni membantu ke tak?Ingatkan dia boleh tolong, sekali dia suruh aku gi cawangan terus..aku call sebab aku malas nak gi pejabat dorang..cuma mintak tolong semak je..rasanya melalui e-mail pun boleh..sebab tak perlu isi borang atau tandatangan apa2...Dah tu nak mintak tolong semakkan, tak boleh ke?tak pe la...fikir positif..sibuk gamaknya..Cuma nak nasihat sikit "Kalau kita mudahkan urusan orang lain, nanti Allah mudahkan urusan kita"...

Kebetulan semalam aku up status kat facebook pasal call ptptn ni bukan main payah nak dapat..tak berjawab langsung dari pagi-petang..antara komen2 kat status aku tu, ada sorang member suruh cuba pm ptptn kat facebook je..dia pernah cuba..cepat dapat response dari ptptn..tak terpikir pulak aku..yelah dah telefon pun payah nak jawab, takkan pm kat facebook dilayan pulak..tapi tak salah mencuba..


Pagi tadi try pm..eh!!betul ko..cepat dapat response dari ptptn..dalam masa setengah jam lebih kurang, pihak ptptn beritahu aku semula, nama aku dah clear dari senarai hitam yang disekat ke luar negara..seee..aku cakap senang je..tak perlu nak gi ke pejabat ptptn pun..bagi nama & no.kad pengenalan..setel..tQ ptptn..tapi aku tetap buat aduan susah nak hubungi mana2 pejabat ptptn..macam aku beritahu tadi, dari HQ, Cawangan sampai la ke Khidmat Pelanggan..nan adoo yang jawab..Kalau hat HQ tu, mesin yang jawab..

Kat bawah ni screenshot pm aku dengan pihak PTPTN..Bukti..bukti..kang korang was-was pulak..ahaks!!!

Blog Fieza Sani


Blog Fieza Sani

Jadik aku cadangkan pada korang yang ada masalah atau pertanyaan apa2, cuba terus pm PTPTN kat facebook..Cepat & pantas dorang response..

Check balik semakan status kawalan imigresen, yeay!!!boleh dah plan trip ke obersee dengan mr hubby..haha...konon...

 
Rumusannya kalau ada buat pinjaman dengan ptptn, sila bayar..ahaks!!!
Tetiba terkena batang hidung sendiri..Walaupun mungkin ada yang cuba lari dari membayar tapi ptptn tetap mengejar di belakang...hahaha!!!
Yelah..yelah..sedar diri..salah sendiri kan..dulu nak bayar, komitmen tinggi sangat..sekarang rasa macam okey sikit..akan bayar la sikit2 tiap bulan..Pinjaman aku pun dah tukar ke ujrah..

Ujrah tu apa?korang klik link kat bawah ni..
UJRAH ...

Nanti free2 aku story macamana aku tukar perjanjian ptptn aku ni dari konvensional kepada ujrah..

Dapur FiezaSani

Dapur FiezaSani : Ayam Masak Lemak Simple & Sedap

22:46

Nak share dengan korang, resipi ayam masak lemak simple & sedap..aku tak pernah try masak lemak ni kecuali untuk labu je sebab tu feveret mr hubby..Haritu mama (mak mertuaku) bagi resipi ni..eh!!senang sangat rasanya..bahan2 pun senang nak cari..apa lagi, meh try..hasil..humaiii, sodap raso eiii..eh!!apsal tetiba speaking nismilan pulak ni..wokey, dah2..sat gi melalut..jom tengok bahan2 & cara masak dia yang simple lagi senang..

Bahan-Bahan : ~

  • Ayam / Daging **Yang ni aku guna ayam sebab aku kureng sikit daging..
  • Cili Padi (Di kisar) - aku guna 12 biji **Kuantiti cili padi, ikut pada selera masing-masing..
  • Daun Kunyit (hiris nipis)
  • Serai (diketuk)
  • Santan 
  • 1 cawan air
  • Garam secukup rasa
  • Asam Keping (1) **Sekiranya suka


CARA MASAK

Masukkan cili padi yang telah di kisar dalam satu bekas. Diikuti dengan ayam, serai yang telah diketuk & gaul mesra..

Goreng tanpa minyak ayam yang telah digaul dengan cili padi tadi.. 
 
Goreng setengah masak. Lebih kurang lima minit.Ketepikan dahulu..
 
Masukkan santan, 1 cawan air bersama daun kunyit & serbuk kunyit dalam periuk..Masak dengan api perlahan jangan sampai pecah minyak, selepas mengelegak sikit masukkan ayam tadi beserta serai..
 
Kacau2 & biar mendidih sekejap.Tutup api..

Tadaaa!!!Siap...

Hasilnya..memang sedap ikut tekak aku ni..Mr hubby pun cakap sedap cuma kurang pedas..Jadi lain kali, kena letak lebih sikit cili api tu.. 

Selamat Mencuba ;)

Dapur FiezaSani

Dapur FiezaSani : Sambal Udang

21:30

  
Menu yang sama tapi berbeza cara masak..Yang atas mak aku punya resipi..bawah resipi mama (mak mertua)..Yang mana sedap?Dua-dua pun sedap cuma cara masak je berbeza..

Meh tepek resipi kat sini untuk rujukan aku..Kalau sesapa yang nak try, boleh je la pilih yang mana..

 Cara Mak (Resipi Mak) : ~

Bahan-Bahan : ~

a) Udang (suka hati nak baper banyak)
b) Bawang Merah**Kisar
c) Bawang Putih **Kisar
d) Asam Keping (1)
d) Cili Kering/Cili Api (ikut la pada tahap kesukaan pedas memasing)
7) Air  

Cara Masak ~


1) Kisar bawang merah, bawang putih dahulu & diikuti cili kering/cili api
2) Panaskan minyak terlebih dahulu.
3) Tumis bahan kisar (bawang merah & bawang putih). Selepas naik bau, masukkan cili kering/cili api yang dah dikisar tadi serta asam keping..Letak air sekiranya nak berkuah..Kacau2 & biar sehingga naik minyak.Masukkan udang.
4) Perasakan dengan garam & gula secukup rasa.
5) Kalau suka, boleh masukkan hirisan bawang sebagai hiasan. Kacau2 seketika.
6) SIAP

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cara Mama (Resipi Mak mertua) : ~

Bahan-Bahan : ~

a) Udang (suka hati nak baper banyak)
b) Bawang Merah**Kisar
c) Bawang Putih **Kisar
d) Cili Sos
d) Cili Kering/Cili Api**Kisar
(ikut la pada tahap kesukaan pedas memasing)

Cara Masak : ~

1) Goreng udang terlebih dahulu tanpa minyak. Lebih kurang dalam 5 minit. Ketepikan
2) Tumis bawang merah, bawang putih & cili kering yang telah dikisar. Kacau2 & tunggu sehingga naik minyak.
3) Masukkan cili sos, garam & gula secukup rasa.
4) Akhir sekali masukkan udang & hirisan bawang besar.
 5) SIAP

advertorial

Seronok Membeli Di ezbuy.my Sebab Murah, Cantik & Banyak Pilihan

23:14

Sapa suka shopping online..sebab malas nak keluar..malas nak bersesak..malas nak berjalan..haha..tak yah malu2..kita geng, hokay...penyelesaian terbaik untuk orang yang suka shopping tapi tak boleh nak keluar sebab semua pun malas..kita shopping online..

Jom..nak perkenalkan korang dengan satu lagi website untuk shopping..macam-macam barang ada..eh..rambang mata aku pilih barang tau..semalam sampai pukul 12 t/malam aku bersengkang mata..hari ni sambung lagi sampai petang duk pilih barang..walaupun sikit berpinar mata aku ni tengok barang2 dalam ezbuy tapi suka sebab murah..cantik..banyak pilihan...okey, malas nak cerita banyak..korang pi check sendiri..aku gerenti korang pun berpinar biji mata...

Website yang aku maksudkan kat atas ni adalah ezbuy...Mula beroperasi sejak tahun 2010 & telah meluaskan empayar perniagaan mereka ke Singapura, Thailand, Australia, Indonesia serta Malaysia sendiri..Cuma satu je untuk korang yang membeli kat ezbuy, harap bersabar yea..barang-barang di ezbuy dari Guangzhou, China jadi penghantaran barang mengambil masa sikit..Tapi terdapat beberapa pilihan untuk penghantaran barang dengan segera..Terpulang pada korang & poket memasing..Boleh rujuk gambar di bawah, pilihan penghantaran barang...

Macamana nak shopping kat ezbuy ni..eh!!senang je..ikut step kat bawah ni yea...tapi sebelum tu nak war-warkan kat korang berita best ni..untuk pertama kali mendaftar di ezbuy, korang boleh dapat diskaun sehingga 15%..wehhh..banyak la tu..sapa nak bagi kan...ada lagi berita baik tapi korang baca la sampai habis, yea..hehe...

Ni link untuk korang daftar kat ezbuy 



Klik 'Register' yang aku bulatkan kat atas ni, hah..sonang je...
Sila isi form kat atas ni..Jangan lupa masukkan no.telefon..Lepas tu klik 'Send OTP'..Nanti pihak ezbuy akan beri satu kod melalui sms untuk isi kod tu dalam form kat atas ni..


Selepas selesai pendaftaran..Boleh login & mula SHOPPING..yeay!!!

Antara kategori barang-barang yang ada kat ezbuy..


Ni contoh ..Selepas pilih item mana yang korang nak..klik 1 - 'Add To Cart'..2 - 'Check Out'...


Masukkan kupon kod di bahagian yang aku bulatkan kat atas ni...
Kat sini korang boleh pilih jenis penghantaran yang korang nak..tick je salah satu..kos pun berbeza le yea..ada murah..ada mahal..pilihan di tangan korang..Selepas selesai isi ni, korang boleh klik butang 'check out' kat bawah sekali tu..


Isi kan maklumat untuk penghantaran..Untuk home delivery, kos penghantaran sebanyak RM8 (SM) & RM12 (SS) akan dikenakan..Free Collection, untuk ambil sendiri item selepas sampai di Malaysia..Ada beberapa pilihan tempat dalam senarai kat atas ni korang boleh ambil sendiri barang..


Boleh check di bahagian 'My Action' (yang aku bulatkan kat atas ni) senarai bayaran yang belum dibuat.. Sekiranya belum buat bayaran, korang diberi masa 24 jam untuk buat pembayaran..Jika tiada bayaran diterima, order korang akan dibatalkan...

Maklumat untuk membuat pembayaran..Selepas selesai membuat pembayaran, tunggu pihak ezbuy untuk membuat pemeriksaan bayaran & dorang akan hantar sms, bayaran telah diterima




Selesai membuat bayaran, korang boleh check di bahagian 'My Account' seperti di atas..Korang akan nampak status 'Paid' dalam bil (boleh download)...


Ni hasil tangkapan aku di ezbuy..untuk abah, mr hubby & aku..heeee...nanti barang dah sampai aku review lagi, yeak...

Untuk korang yang nak memancing di ezbuy macam aku, korang boleh ke ezbuy.my
Sekiranya korang ada sebarang pertanyaan, boleh terus 'live chat' dengan Customer Service ezbuy..

Okey, ni berita baik lagi untuk korang yang aku beritahu kat awal entry ni..Diskaun 15% untuk kos penghantaran..yeayyy...
Jangan lupa masukkan kod ni >> EZJUL15  (Sah sehingga 1 Ogos 2016)

HAPPY SHOPPING, korang!!!

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.