AFB Feeds



Apa Top Entry Di Blog FiezSani?

09:00


Apa yang korang selalu cari kat blog FiezaSani?Banyak tak info korang dapat dari entry kita yang lama-lama tu..tQ jenguk ke sini..Dalam masa sama menaikkan trafik blog kita yang tak sebaper ni, hah...

Ni hasil research kat Nuffnang untuk keyword minggu lepas...Agak banyak jugak hasil carian korang kat blog kita yang biasa-biasa ni je..Ada entry personal..Ada entry review..Ada entry tips...Yang entry review tu, kita bangga juga sebab melekat kat hasil carian..hehe..keyword mengena..tetiap minggu, kalau check mesti entry review tu ada melekat kat keyword nuffnang...ni bagi semangat lebih kat kita untuk tulis entry review/advertorial..eh!!ada ke yang nak offer..kalau ada, okey je..kita tak tolak...rezeki jangan ditolak orang tua-tua cakap...kita pun masih belajar lagi nak menulis entry review ni..agak mencabar juga nak taip entry review/advertorial tapi kita suka sebab boleh belajar...

Kalau yang atas ni dari Nuffnang..Yang bawah ni dari Google Analytics..

Entry Nasi Goreng Kicap tu tetap no.1 kat blog kita ni..Masa mula2 share resipi tu tak aktif lagi jadi blogger..On off on off update blog..Lepas tu kalau taip entry pun tak tahu  macamana nak letak keyword apa?Main suka hati je taip..Tahu2 sekarang, paling top kat sini..hehe..

You Might Also Like

6 comments

  1. Alhamdulillah...kadang yang biasa-biasa bagi kita tapi luar biasa pada pengunjung...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, betul tu..kadang entry tu kita rasa biasa je..tapi orang yang mencari info, luar biasa sebab dorang dapat apa yang dorang cari melalui mr.google...

      Delete
  2. Replies
    1. fae..come on..cari semangat berblog tu balik..saya setakat ni, masih bersemangat walaupun kadang-kadang tak tau nak tulis apa...

      Delete
  3. Alhamdulillah.. Moga blog fieza ni terus berjaya.. Lea follow sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ Lea..insya'allah..tengah berusaha untuk naikkan nama blog..hope membuahkan hasil..hehe

      Delete


Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.