AFB Feeds

SAFI Shayla Pek Fleksi Khas Untuk Wanita Bertudung

08:30

Perempuan kan kalau part nak cari syampu sikit cerewet..betul tak?Memasing cari ikut masalah yang kita alami..Contoh..kelemumur..rambut gugur, rambut kusut, keras..eh..memacam la masalah rambut kalau orang perempuan ni..Masalah2 ni berpunca dari pelbagai faktor..hormon, pemakanan kita..Jadi masalah setiap orang tak sama..Penyelesaian untuk setiap masalah tu ada..Cuma kita kena rajin mencuba..Jadi konsepnya sama la dengan pemilihan syampu ni..Untuk rambut gugur..kita cari syampu untuk mengurangkan rambut gugur..Masalah kelemumur..Cari syampu untuk kelemumur..Gitu la untuk masalah yang lain gak..Kalau konsep yang aku buat..try & errror..Sebab aku ni pesen suka mencuba..ngeee...

Bercerita pasal syampu ni, nak perkenalkan korang dengan rangkaian syampu SAFI SHAYLA Pek Fleksi khas untuk wanita bertudung...tahu kan jenama SAFI ni?Ala..Iklan dia kat tv pun ada..Glamer SAFI SHAYLA ni..Lagipun senang nak cari...Ada pelbagai jenis untuk setiap masalah yang berkaitan dengan rambut kita terutama bagi yang bertudung..Seperti yang kita tahu, selalunya wanita bertudung terdedah dengan masalah rambut berbau oleh kerana keadaan rambut yang terperap dalam tudung..Terutama kalau rambut basah..Nak keringkan, kalau surirumah tak de masalah..kalau yang bekerja ni..Mengejar masa weii nak pi kerja..Bila rambut basah & tak kena udara dalam tudung, mula la gatal..berbau..So SAFI SHAYLA khusus untuk mengatasi masalah ni selain dari masalah yang biasa kita kaum wanita alami..

Terdiri daripada 8 jenis pilihan untuk SAFI SHAYLA Pek Fleksi ni..Dan salah satu darinya adalah untuk LICIN TERURUS (Seperti gambar kat bawah)...

www.fiezasani.xyz  
DEPAN

BELAKANG

SAFI SHAYLA LICIN TERURUS terdiri daripada rumusan Habbatussauda & Multivitamin..Berfungsi untuk melembap dan melicinkan rambut serta haruman yang mampu kekal sehingga 24 jam..
Habbatusauda mengandungi bahan antibakteria semulajadi untuk menghalang pembiakan bakteria yang menyebabkan kulit kepala kurang selesa serta rambut kusam. Juga kaya dengan nutrien semula jadi yang menyihat, melindungi dan mencantikkan rambut. Multivitamin mengandungi kombinasi Vitamin E, C, B3 serta B5 bertindak sebagai antioksidan sambil melembap dan melicinkan rambut, malah membantu mengurangkan rambut bercabang.

SAFI SHAYLA pek fleksi  ni sangat fleksible sesuai dengan namanya iaitu mudah digunakan untuk pelbagai cara dan keadaan...Samada untuk digunakan terus, digunakan sebagai pek isian semula ataupun pek kembara..SAFI SHAYLA menjadi pilihan wanita bertudung untuk mendapatkan produk berkualiti dengan harga yang mampu milik serta dengan satu harga, boleh digunakan untuk 3 keadaan yang berbeza..

SYAMPU SAFI SHAYLA 

Berat ~ 480g
Harga ~ RM14.65

Maklumat lanjut ~

Instagram : @safimalaysia
  

UPDATE TERKINI : Dah try Safi Shayla Licin Terurus ni..Best weii..lembut je rambut..Suka lak main2 dengan rambut..Bau dia pun masih ada walaupun basuh rambut semalam...eh...Nak tukar syampu ni la lepas ni...

You Might Also Like

1 comments

  1. belum pernah cuba lagi...

    pssttt.. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #26

    Senarai peserta telah di update di http://www.mialiana.com/2016/10/senarai-url-blog-26.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.