AFB Feeds

Ramainya 'LIKE' kad nama aku ni..tQ

11:54


This is my card..1st time weiii buat name card ni..Masa mula2 berblogging tak pernah pikir pun pasal nak serius blogging & tak tahu yang dari blogging ni macam2 dapat..Alhamdulillah..Rezeki...Trafik blog aku pun tak la riban2 macam top2 blogger..Boleh la sikit2..Tapi ada gak pengiklan yang sudi offer buat review produk, review servis..eh..terharu kita...blog suam2 ni, ada orang nak pilih untuk iklan..tQ..

Okey, sebenarnya entry nak citer pasal kad aku...Hasil D.I.Y sendiri konsepnya..hehe...
Idea dari aku untuk design kad ni..tapi dah di 'touch-up' balik oleh member aku yang kebetulan buat biz doorgift (AdLoveKraf)..So dia dah biasa part design2 ni..Aku mintak dia re-touch up & print name card aku ni..Hasilnya macam korang tengok kat bawah ni..

Fieza Sani

Update kat fb & letak gambar ni..Wahhh..terperanjat..ramai jugak yang 'LIKE'..tQ la korang..Adoi..Segan pulak kita..Macam over ke kad aku ni..Aduiii..Hope tak la yea..ahkak
memang suka yang cantik2..So ni hasil idea sendiri..Aku jarang dapat joint event sebab kebanyakan hari bekerja..Tapi aku buat jugak kad ni sebab kadang ada yang aku rasa boleh attend event, aku akan joint..Kes aku terbuat 'this is my card' ni sebab pernah sekali dua pi event..Masa yang mula2 event aku attend tu, kat kaunter pendafaran pihak organizer suh letak name card dalam balang dorang..errrr..terkedu kejap..perlu ke?Masa kat event tu, ada sesi berkenalan & bertukar-tukar kad..Terus macam..lalala..Abaikan..Kali kedua pi satu bengkel/event..macam biasa sesi berkenalan dengan blogger..Bertukar kad..errrr..La la la la jawabnya..Lepas dari tu la, okey memang kena buat jugak la name card ni walaupun aku jarang joint event..tak pe..saja je buat..Mana tau kot sesat aku dapat attend mana2 event, boleh la tukar2 kad dengan blogger lain..

Yang aku buat ni tak mahal pun..Murah je untuk 100pcs..Untuk aku murah la..tak tau la kalau kat orang lain mahai plak..sbb aku print tak banyak..Maklum la jarang joint event..saja buat je ni...

Ada yang nak aku design ke kad..eh!!tetiba..haha...

You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.