AFB Feeds

Kelebihan EASY GO CHARGE & DATA CABLE dari Sista Malaysia

14:28

Kabel USB yang berprestasi tinggi amat diperlukan bagi mendapatkan keputusan terbaik dari segi kelajuan pemindahan data dari telefon ke peranti lain atau pun tempoh masa yang diperlukan untuk mengecas bateri telefon hingga penuh..ini terutama bila ko jenis nak online dua ploh empat jam kat fb, ig, twitter..Kebiasaanya nak up to date dengan isu2 semasa..konon..ahaks!! Selalunya kita mesti tak senang duduk sebab terpaksa cas telefon dengan durasi masa yang agak lama & kena letak kat tepi telefon tu jap..Dalam fikiran mesti duk teringat mesti berderet whatsapp masuk (terutama kalau yang joint banyak group wassap)..Ate kalau kita duk scroll atas bawah atas bawah kat telefon tu bilanya nak penuh bateri..Ni citer pengalaman sendiri benornya..hehe..Jadi aku memang nak cari kabel usb yang dapat menjimatkan masa mengecas...

Aku dah try EASY GO CHARGE & DATA CABLE (Untuk Micro USB & Lightning) dari Sista Malaysia ni..Semalam sampai je Easy Go Charge & Data Cable ni terus cas telefon mr hubby sebab selalu petang2 time balik keja tu,bateri telefon mr hubby dah out..Moh la kita try..Saja nak tengok, pantas ke idok?Hasilnya....Memang pantas..Dalam masa anggaran 1 jam, dah hampir penuh bateri..Okey, pass..Suka mak, nakkk..Kabel yang pantas macam ni..Dah lama duk cari..tQ SistaMalaysia...

Korang..Kalau nak tahu Sista Malaysia ni menjual pelbagai produk aksesori telefon dengan harga yang insyaallah mampu milik..Macam-macam ada..Korang boleh pi jenguk kat FB SiStaMalaysia..SistaMalaysia berasal dari Hong Kong & beribu pejabat di Shenzhen. Mempunyai ramai pakar yang mahir untuk mencipta barangan/aksesori telefon bimbit yang memenuhi standard & reka bentuk terkini..

EASY GO Charge & Data Cable ni merupakan salah satu aksesori telefon dari Sista Malaysia yang aku cari..Sebab memang dah lama dalam senarai item wajib dimiliki dan kedua, aku nak kabel yang boleh transfer data terutama gambar dari telefon bimbit ke peranti lain..Malas nak kabel banyak2..satu untuk cas..satu untuk transfer..leceh!!kan senang ada macam ni..2 in 1...

EASY GO CHARGE & DATA CABLE (RM29.00) keluaran SISTA MALAYSIA 


KENAPA AKU PILIH YANG NI?

**Support fast charging
**Bentuk yang comel & praktikal
**Berfungsi 2 dalam 1..Caj & transfer data dari handphone ke peranti lain..
**Cepat untuk proses memindahkan data
**Bateri cepat penuh bila cas
**Kabel yang mesra alam & berwarna-warni (ada 6 pilihan warna)
**Kabel berbentuk nipis, tak berbelit & mudah nak pasang..
 

Macam aku inform awal tadi, aku memang dah lama nak cari Fast Charger kabel ni..Kata nak cas telefon cepat jadiknya EASY GO CHARGE & DATA CABLE memenuhi piawaian sebab dalam kategori FAST CHARGER (220mm/2.1A)..

Yahuuu..dah jumpa kabel yang berkenan & menepati citarasa aku...

Kat mana nak cari produk aksesori telefon dari Sista Malaysia ni, korang boleh ke


You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.