AFB Feeds

Restoran Aroma Ikan Bakar Jeram Selangor Malaysia

08:30


Sambungan dari entry aku yang lepas percutian di The Kabin. Cadangan tempat untuk makan malam..Jarak antara The Kabin & Aroma Ikan Bakar ni dalam 5-10 minit..Kitaorang guna waze je nak ke sini..Korang boleh waze Aroma Ikan Bakar Jeram

blog fiezasani
  Aroma Ikan Bakar

blog fiezasani  
Memacam ada kat sini..pilih..masak & bayar je..harga berbeza mengikut berat..Kat bawah tu aku cuma bagi anggaran untuk kitaorang sekeluarga makan..
 
Tempat duduk ada yang jenis meja & jenis bersila macam ni..Kitaorang pilih yang ni (Saung) tambahan RM10..
 
 Kalau ramai, pilih jenis ni (Bamboo)..kena tambahan RM20

 Masa ni bukan cuti sekolah jadi tempoh untuk menunggu makanan, tak lama sangat.

Kat bawah ni harga makanan untuk 6 orang

Pilihan kitaorang 

Kepah/Lala - RM21.20
 Pari - RM21.56
Siakap - RM43.99
 Sotong - RM48.76
 Jus Buah - 2 jenis - RM45.58
 Kailan - RM8.60
Nasi Putih - RM10.16
Tambahan untuk tempat duduk jenis bersila (Saung) - RM10.00
Alamat : Aroma Ikan Bakar, Jalan Jati, Jeram, 45800 Jeram, Selangor, Malaysia

You Might Also Like

1 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.