Design T-shirt Sendiri Dengan Harga RM5?

08:30

Korang..meh nak citer sikit ni..Nak tempah t-shirt dengan harga RM5 tak?Tak caya kan..memula aku pun macam tak caya..tapi sila percaya, hokay..

Pernah dengar tak website www.printcious.my?

Tak pernah..okey..meh nak cerita sikit pasal website ni

Website ni menyediakan perkhidmatan untuk D.I.Y hadiah..Kalau nak beli untuk diri sendiri pun boleh contoh macam t-shirt ni kan..Selain t-shirt banyak lagi barang-barang lain macam mug, frame, kusyen, cover handphone, button badges..eh!!banyak la lagi..nak tengok hat lain, sila la jenguk ke printcious..Confirm korang terpikat punya..terus idea mencurah2..tetiba jadik kreatif..

Blog FiezaSani

Apa Yang Best Kat Printcious ni?

Harus la boleh D.I.Y hadiah/item mengikut daya kreativiti masing-masing..nak letak gambar ke..Ayat mengikut citarasa..Suka hati la..eh!!entry ni pasal t-shirt promo ni benarnya..Kalau korang nak tengok item lain, sila la melawat Printcious..Insya'allah..harga berpatutan & yang paling penting kepuasan sebab dapat D.I.Y gift mengikut kreativiti korang, hokay...

Moh..nak citer pasal DryFit T-Shirts ni pulak..Korang..jangan risau yea walaupun diskaun RM5 sahaja setiap helai tapi kualiti tetap sama yea..Harga normal RM39 tapi bersempena bulan kemerdekaan, Printcious buat tawaran RM5 (terhad untuk 100 orang pelanggan sahaja)..So cepat2 la yea kalau nak dapatkan DryFit T-Shirt dengan harga RM5..Diulangi RM5 Sahaja..
DryFit T-Shirt diperbuat daripada polyester & memberi keselesaan semulajadi mengikut saiz fizikal masing-masing. Selain juga, fabrik DryFit T-Shirt ni membantu untuk menyesuaikan suhu badan kita mengikut cuaca..Dengan semua keistimewaan ini, DryFit T-Shirt WAJIB menjadi pilihan utama korang..

Macamana nak dapatkan DryFit T-Shirt Promo?


Meh tengok step2 yang kat bawah ni, yea...

Blog FiezaSani

Sila masuk ke website Printcious..Sign up as a member..


Blog FiezaSani

Lepas dah login..Korang klik dekat bahagian atas yang ada tulis 'What's New'..

Blog FiezaSani
Lepas klik je kat What's New,, korang akan masuk ke page atas ni..Klik 'View All Dryfit T-Shirts'

Blog FiezaSani
Korang akan dibawa ke pages ni pulak..Banyakkan pilihan t-shirt yang ada...
Mana harga RM5 nya?Sabor..sabor..nak ajar le ni...Kat sini, korang klik mana2 t-shirt yang korang nak..Klik pada gambar t-shirt tu..


Blog FiezaSani
Masuk ke sini pulak..eh!!harga sama jugak..tak de pun mention RM5..mananya 5 hengget tu..Wokey meh nak tunjuk...

Blog FiezaSani
Nampak tak kotak kecil bawah harga tu..yang ada gambar t-shirt & tulis Dryfit T-Shirt Promo..Klik gambar t-shirt dalam kotak cute tu...Bila klik jje tu..automatik harga jadi RM5..yeayy..Klik 'Customize It' untuk D.I.Y t-shirt korang..

Blog FiezaSani

Ni page untuk D.I.Y..Suka hati la nak conteng apa..kreativiti memasing..
Dah siap..klik 'Done' & boleh proceed order...harga postage tak termasuk sekali..kena tambah..tak mahal..dalam RM10 (SM) / RM15 (SS)...

SELAMAT MENCUBA D.I.Y DRYFIT T-SHIRT KORANG KAT PRINTCIOUS..
Cepat dapatkan promo ni tau..Terhad untuk 100 orang pelanggan sahaja..

You Might Also Like

0 Comment