AFB Feeds

Terlambat..Kan dah abis

21:50

Dah lama usha nak beli dish rack ni..Haritu nak beli masa order dari satu website yang aku buat review tapi memandangkan kos shipping agak tinggi sebab barang2 kat website tu dari China, aku tukar barang lain yang ringan untuk jimat kan kos shipping..hehe..harga dish rack tu murah tapi kos penghantaran agak tinggi sebab berat..Cakap dengan mr hubby, nanti beli la kat sini je yang dish rack tu..

Pagi ni nampak groupon offer dish rack RM19..diulang RM19 sahaja..Aku macam wow..murah ni..selalu harga dia atas RM50..harus beli ni..Wassap mr hubby dulu bagitau nak beli ni..Mr Hubby bagi green light..Yahuuu..Aku pulak lepas dapat green lite, boleh lenggang2 buat keja la..gi jamuan raya la kejap..Naik ofis lepas gi jamuan raya tu, cadangnya la baru nak order..Kononnnnnnya..Sekali klik2 'HARAP MAAF, DISH RACK YANG ANDA HENDAK TELAH HABIS..Uwaaa..Padan la muka kan..Gedik sangat buat slow2..Patutnya lepas mr hubby cakap okey, terus je order...huhu..X de rezeki..X pe tunggu la next offer..Groupon sila open offer lagi untuk DISH RACK ni...

Moral of the story next time, sila pantas bertindak...

Nampak tak harga dia sebelum..Lempang diri sendiri ler, sapa suruh slow sangat bertindak...

Dish Rack idaman...Simptom orang perempuan sangat kan... 

You Might Also Like

2 comments

  1. Wow...murah sangat dah tu....sayang terlepas rezeki beli rack tu dgn harga super murah...

    ReplyDelete
  2. lama xdtg sini kak...sbb lama x bw ..hahahaha

    ReplyDelete


Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.