AFB Feeds

Sikit2 Lama2 Jadi Bukit

22:01

Alhamdulillah..Rezeki blogging lagi...tak banyak..tapi boleh la buat tabung untuk kumpul modal..hihi..Orang kata sikit2 lama2 jadi bukit..

Aku pun tak de la hebat sangat menulis ke apa?dalam proses belajar untuk memantapkan skil menulis untuk menarik orang baca apa yang aku tulis..Jadi dengan 
 ada job review ni boleh la belajar mengasah bakat menulis aku yang tak sebaper ni..cewah!!haha..Job yang aku dapat kadang aku try je..kalau rezeki, sangkut..dapat la..tak dapat tak pe..orang kata mencuba..berdiri atas kaki sendiri..Kawan2 blogger pun, aku tak kenal sangat..kenal melalui media sosial/blog/ig..jumpa depan2, jarang..Aku la sebab aku jenis jarang joint event..Pemalu katanya..haha..

Lagipun kita bukan blogger glamer pun..ahaks!!Kalau kat group fb blogger yang aku joint ada advertiser/PR cari blogger untuk buat job blogging, aku cuba je..macam aku cakap tadi..kalau itu rezeki aku, dapat la...

Jadik blogger ni, kadang kalau ada cerita berderet entry boleh taip..tapi kalau time kekeringan idea, job review ni la yang banyak membantu..ada entry kat blog nak up..Alhamdulillah..Bila dapat bayaran macam ni, bersemangat lagi untuk jadik blogger yang hebat..haha..

Blog Fieza Sani

Duit bayaran hasil blogging ni, aku ada planning..Rasa mcm nak start biz semula..dulu pernah buat tapi cepat benor putus asa nya..hehe..jadik moh le kita cuba lagi sekali..Kebetulan ada officemate aku buat biz..Kadang bila borak dengan dia, ada la dia bagi tips2 untuk promote/marketing produk kita..wahhh!!tue lagi semangat aku nak biz balik ni...cewah..caiyok2..tapi kali ni tak mo jadik agen dropship..dah ada pengalaman dulu..payah jadik dropship ni..kali ni, aku nak pegang barang pulak..tue yang kena kumpul modal sikit ni...

YOU CAN DO IT!!!

Eh..lupa pulak..job yang aku buat ni, masih dibuka..Kalau ada blogger yang berminat untuk buat review, boleh la pm TUAN SYED ni..Gud Luck..Moga ada rezeki korang...
 

You Might Also Like

6 comments

  1. tahu review apa nih. hehehe.. tahniah

    ReplyDelete
  2. wah..alhamdulilah..rezeki..:)

    www.ceritaejoy.com

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. semoga makin murah rezeki..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulilah ....ermm betul tu kumpul sikit2 lama2 jadi bukit...
    bersabar tu penting InsyaAllah murah rezeki

    ReplyDelete
  5. Fieza...apa keburukan jadi agen dropship? Boleh kongsikan?

    ReplyDelete

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.