AFB Feeds

Siapa Susah Nak Buang Air Besar?Meh Baca Ni...

22:33


Sapa kat sini ada masalah pembuangan buang air besar ataupun sembelit..Meh nak kongsi sikit info..jangan gelak..nampak macam remeh je tapi cuba ko tak buang air besar satu hari..weiii..tak selesa, hokay..orang lain aku tak tau..tapi aku ..rasa semacam je..setakat ni aku tak de menghadapi masalah ni..tapi untuk korang yang ada masalah ni..takkan nak biar je masalah tu, kan??Bila kita susah nak membuang air besar menyebabkan toksin dalam badan tak keluar..Bila toksin tak keluar dari badan, tue yang penyakit lain senang nak hinggap..Paham je la kan kita ni..Makan macam2...mana toksin tak hooray hooray dalam badan kita ni, hah..ate, kalau toksin dah berkumpul dalam badan, lepas tu kita pulak susah nak membuang air besar, cuba bayangkan berapa banyak toksin berkumpul dalam badan kita ni??Jadi sebelum melarat kepada penyakit lain, baik kita cuba rawat untuk membuang toksin2 ni..Badan pun sihat..Untuk info, korang yang ada masalah berat badan berlebihan, produk ni boleh juga membantu, tau..Kalau nak tahu info lanjut, sila baca lagi kat bawah ni..motip sangat suruh orang baca sampai habis..hehe..

Jom nak perkenalkan korang dengan satu produk ni..Mungkin ada yang pernah dengar..Ada yang tak pernah..tapi nak beritahu produk ni dah keluar kat majalah derrr...Aku pun baru tahu..Nampak benor ketnggalan..So tak nak la korang pun ketinggalan info macam aku..Korang boleh baca kat bawah ni..Kurang2 kalau orang tanya, korang tahu la produk ni untuk apa...Boleh la war-warkan pada kenalan/saudara-mara korang yang ada masalah penghadaman, kembung perut & lain-lain..

Blog Fieza Sani


ZINNIA INNER CLEANSE ni produk kesihatan yang berasaskan daripada 100% rumusan herba untuk mengatasi masalah penghadaman dan melegakan sembelit..Berfungsi untuk mengatasi sembelit & membuang 99% najis dan sesuai untuk jangka masa panjang..

Fungsi Zinnia Inner Cleanse selain kat atas ni, korang boleh rujuk kat gambar bawah ni ~

Blog Fieza Sani

Okey..Mengempiskan perut buncit tu, i like sangat..eh!!tetiba nak suruh mr hubby amalkan la..hehe..Testimoni, macam berhasil je..bukan macam..memang berhasil..cuma nak beritahu berapa lama boleh nampak hasilnya, berbeza mengikut individu..Yang penting, korang kena la konsisten amalkan..

Testimoni 1

Testimoni 2

Testimoni 3

Kagum tengok testimoni atas ni..Tetiba buat suara manja kat mr hubby..hehe"Sayang..meh try Zinnia Inner Cleanse ni..Nak sado, kan?hehe"

Antara kandungan herba Zinnia Inner Cleanse ~ 

Blog Fieza Sani

Blog Fieza Sani
Fungsi Teh Hijau dalam Zinnia Inner Cleanse

 Cara Pengambilan Zinnia Inner Cleanse


Blog Fieza Sani
 
 Perbezaan Inner Cleanse dan produk lain
 Blog Fieza Sani
 Untuk yang was-was dengan kandungan Zinnia Inner Cleanse, korang jangan risau.Meh aku tepek sijil pengiktirafan dari pihak yang berkaitan..


Pengesahan dari pihak makmal

Blog Fieza Sani
kelulusan KKM : MAL14055115TC 

Berapa lama kesan selepas pengambilan Zinnia Inner Cleanse?
Bergantung pada individu. Kebiasaanya 8-12 jam selepas makan.. 

Kekerapan buang air besar selepas pengambilan Zinnia Inner Cleanse?
 Berbeza mengikut individu..Cuma pastikan minum air yang mencukupi..Untuk sembelit yang teruk, ambil 2 kapsul & kalau kekerapan air besar jadi lebih dari 4 kali, kurangkan dos kepada 1 kapsul..
Maklumat lanjut mengenai produk ni, korang boleh rujuk dibawah : ~
 Website http://wms.vtox2u.com

FB  vtox@zinnia global s/b

Hubungi ~ Wawa / 019-6744557


Good News untuk yang nak mencuba Zinnia Inner Cleanse, jangan lupa dapatkan diskaun tau.. 

(kod : VTB007)
Sah dari : 25/7/2016-30/8/2016

 

You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

ShopLink Asia

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.