Kisah Si Google Chrome & Mozilla

08:39

Pagi-pagi bukak fb..terus je google fb..click & terus automatik masuk..sebab kes tak logout ptg2 bila habis office hour..

Masuk kat fb, tengok ada pm..click kat mesej, tengok member tu dah siap sebut nama ofismate aku ni..aku macam 'eh..dia ni salah pm ni'..haha..konfiden level pi reply balik mesej, bagitau salah mesej..taip2, tekan enter..'dah kenapa keluar nama ofismate aku pulak'..tengok keseluruhan fb tu balik...lorrrr..ofismate aku ni punya fb daa..adehhhh..balas balik pm member tu beritahu tersalah sangka ingat tu fb aku...terus logout..tengok kat page untuk login tu pun, senarai e-mail tak kenal..hat ofismate aku punya ni je yang familiar...tak pe la..abaikan je part ni..Ofismate aku ni kadang ada gantikan tempat aku bila aku cuti atau aku kursus..Jadi harus la guna pc aku..

Whatsapp dengan ofismate aku mintak maaf termasuk kat fb dia..haha..aku beritahu tak tahu macamana boleh masuk kat fb dia..semalam tak logout pun dari fb aku..pagi ni terus taip je kat url link atas tu, 'fb'..terus automatik masuk ke fb..member aku cakap selalu dia bukak fb kat Google Chrome..mula2 tak perasan jugak part ni..aku cakap aku bukak kat mozilla..bila tengok betul2..eh2..salah daaa..betul, aku pi bukak fb kat google chrome..adehhh..baru hari kedua puasa ni, fieza oooi...my mistake..hehe...

Dua2 pesen tak logout fb...masuk ofis pagi2, on pc..bukak internet, taip fb..terus automatik masuk..tak yah nak login bagai..hihi..moral of the story, aku next time sila berhati-hati..bukak fb, check dulu betul tak fb aku tu..hihi..





You Might Also Like

4 Comment

  1. Haha bahaya ni sis... do log out urs xkira its ur own PC pun taw..

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik ty..akan logout fb lepas2 ni..kadang pc ni suka hang bila time nak tutup..tu kadang tak logout fb...

      Delete
  2. hahaha.. tu la.. kadang2 jd cmtu gak

    ReplyDelete
  3. fae lebih selesa pakai Google Chrome daripada Mozilla

    ReplyDelete