AFB Feeds

Anniversary FiezaSani

12:23

Selamat Ulangtahun perkahwinan, sayang..Sorang di Malaysia, sorang di Tanah suci..
First time hari ulangtahun perkahwinan, jarak jauh...Tue pun aku rasa mr hubby tak ingat tarikh..sebab aku yang hantar WhatsApp dulu...mungkin pening sikit kot sebab perbezaan waktu..is okey, small the matter..tak mintak nak hadiah pun..Semoga urusan umrah mr hubby & kaum keluarganya berjalan lancar dan selamat kembali ke Malaysia..

 Alhamdulillah..sempena anniversary kitaorang ni, cuma nak cakap syukur masih bersama walaupun kadang-kadang ada time down..Tipu la kitaorang tak ada bergaduh besar..bak kata P.Ramlee dalam filem 3 Abdul, sedangkan lidah lagi tergigit..ini kan pula suami isteri..

Rasa syukur kitaorang masih bersama dengan segala ujian dan cabaran rumahtangga.. Kalau nak bandingkan ada antara kawan2 atau sedara-mara yang menghadapi masalah rumahtangga sampai bercerai..mintak dijauhkan..tapi apapun setiap yang berlaku ada hikmahnya...pengalaman mengajar dan mematangkan kita..Apa yang berlaku dijadikan iktibar..

Apa yang aku harapkan untuk ulangtahun perkahwinan kali ni, semoga kitaorang kekal bahagia dan masih terus bersama..dimurahkan rezeki dalam apa jua bentuk..TQ pada mr hubby kerana masih setia denganku..Aku rasa kalau lelaki lain dalam situasi kitaorang sekarang (kalau yang faham, faham la yea..malas nak explain) mungkin dah lama cari yang lain...Tapi alhamdulillah, mr hubby masih sabar & setia..eh..tak nak la cakap besar, mendabik dada pulak..Setakat ini hubungan rumahtangga kitaorang masih utuh..cewahhh!!ayat kemahenn..hehe..Semoga rumahtangga kitaorang berpanjangan & meniti usia tua bersama..ahaks!!!

You Might Also Like

5 comments

  1. Happy anniversary...sama date kita kak..moga akk kekal bahagia hingga ke jannah

    ReplyDelete
  2. Happy anniversary...sama date kita kak..moga akk kekal bahagia hingga ke jannah

    ReplyDelete
  3. selamat ulang tahun perkahwinan sis... smg diberkati kekal bahagi till jannah:)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah moga ikatan halal ini terus diberkati Allah SWT...amin :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, tahniah Fieza...

    ReplyDelete

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.