AFB Feeds

Sapa tak suka Zalora?

08:00

Meh nak share informasi dengan korang..dah gaji kan..kan..kan..hehe..Jom shopping..Eh!!tapi yang ni tak yah susah2 nak keluar2 bagai..duk rumah je..on laptop/pc/gajet canggih korang..scroll je..hehe

Nak habaq ada diskaun kat Zalora untuk minimum pembelian yang bernilai RM100..

Wah..suka..korang kan..jom la terjah..Aku & mr hubby bulan ni kena jimat sikit sebab bulan lepas, lupa diri..haha..Tapi untuk korang yang ada extra extra tu, boleh la nyopping kat Zalora..


KLIK SINI
  
Diskaun ni hanya valid harini je..so pi la terjah laju2 kat Zalora..

You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

ShopLink Asia

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.