Kursus @Avillion Admiral Cove

13:48

Minggu lepas attend bengkel di PD..

Menginap di Avillion Admiral Cove, Port Dickson..Hotel 4 star..

Bilik, tempat kursus & makanan..Overall okey..Wifi cuma boleh akses di lobi..Yang bawa laptop, boleh dapatkan cable di reception..Internet 2mb je..boleh la dari tak de kan..hehe..Masa amik cable ni kena isi form & letak deposit RM10..Nanti masa check out, hotel akan pulangkan balik deposit..

Iron/iron board/hair dryer ada disediakan di bilik.. :)

Jom nak buat review pasal hotel ni..Saja share info..Mana tau kot2 ada yang nak bercuti kat sini..tambah2 dah start cuti sekolah ni..nak bawak family cuti2 Malaysia..Kolam renang harus la ada yea..Cantik..sebelah tempat kapal-kapal layar berlabuh..Ada la aku snap gambar yang nampak kapal2 layar ni..gambar kolam tak snap la plak..katanya berkursus..

Welcome to Avillion Admiral Cove..Nak cari lobi hotel ni, 2-3 kali memusing..tak pasti jalan masuk dia belah mana..Rupanya ada papan tanda tulis "LOBI"..tak perasan..
Dalam bilik air..as usual, part feveret..hehe

katil, sofa & meja study/diskus

sinki ada disediakan..tv flat skrin..channel astro..

view dari bilik aku..

 
1st day kursus..

Ni view sebelah bilik kursus..Nak berposing dekat2, musim hujan..Start hari ahad masa sampai ke sini, sampai la habis kursus, hujan benti hujan benti..ate nak pose camne..

2nd day kursus..ni bukti kot2 mummy a.k.a ratu bebel tanya betul ke tidak attend kursus kat PD..ni la buktinya..pandai tak :) Ni antara staff kat Bahagian aku, yang lain semua dah balik ke bilik memasing untuk check out..
Dah kenapa aku pose cenggitu?aku syak belum ready lagi ni tapi ofismate aku tangkap je gambar..candid le konon..tapi cun jugak yeak..rasa macam pose model je (perahsannn)..haha..
 

You Might Also Like

1 Comment