AFB Feeds

10 Filem Bollywood Wajib Tonton

09:56

Senarai kat bawah ni, aku terbaca kat Era.Fm..Memandangkan dulu aku peminat cerita bollywood ni, jadi meh la sharing info kat sini pulak..aku tambah lagi 2 dalam senarai kat bawah ni..hmm..nampak tak, ahkak memang layan bollywood dulu..

Tapi lepas dah kahwin ni, minat pada cerita BollyWood dah kurang..

Antara kat bawah ni senarai antara 10 cerita hindustan yang wajib ditonton..ada yang pernah tengok..ada yang tak pernah..yang tak pernah tu bukan sebab tak tahu tapi tak nak tengok sebab jalan cerita sedey..ai is jiwa sensitip..haritu tertengok yang Kal Ho Naa Ho tu..eiiii..nak nangis tengok..tak suka..

1.Kuch Kuch Hota Hai
 MY FEVERET ALL THE TIME

2.Kabhie Kushi Kabhie Gham
 SUKA SEBAB LAGU-LAGU DIA BEST WEIII



3.Tareer Zamen Paar
TAK PERNAH TENGOK



4. My Name Is Khan
TAK PERNAH TENGOK


5. Devdas 
 TAK PERNAH TENGOK

6. Kal Ho Naa Ho
ERM..TAK SUKA..JALAN CERITA SEDIH
 

7. Dil To Pagai Hai
PERNAH TENGOK TAPI TAK FEVERET SANGAT


8. Hum Dil De Chuke Sanam
PERNAH TENGOK..JALAN CERITA MENARIK


9. Mohabbatein
SUKA SEBAB LAGU DIA BEST..JALAN CERITA BOLEH LA


10. Dilwale Dulhaniya Le Jayenge
PERNAH TENGOK TAPI PADA AKU BIASA-BIASA JE


tambah dua lagi
 ANTARA PALING FEVERET..SEBAB HAPPY ENDING & LAGU-LAGU SEMUA BEST
 11. Hum Hum Saath Saath Hain
  

12. Mujhse Dasoti Karoge
FEVERET JUGAK SEBAB LAGU-LAGU SEMUA BEST

Dulu2 yang gemor bebenor nengok filem hindustan tu bukan apa..fefeling bila part hero & heroin menyanyi2 & menari tu, kenkonon heroin tu aku le kan..hero hensem2 semua..masa tu tak de bf plak, erm..memang berangan la nengok filem bollywood tambah2 part nyanyi & menari tu..tapi sekarang dah ada hero sorang tu kan, tak payah nak fefeling sangat la..tu yang dah kureng layan filem-filem bollywood ni lepas dah kahwin..dah jumpa hero nya..ahaks!!

You Might Also Like

2 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.