AFB Feeds

Ganti Kad

08:30

Kad cimb yang baru..Bukan cimb keluarkan kad baru..Aku yang hilangkan kad sendiri..entah memana je la letak..
Yang punca boleh perasan hilang masa menyahut cabaran 7 hari instablog efgkbba task berkenaan wallet..

Suka sangat tukar-tukar beg..Penyudahnya hilang..Jenuh selongkar dalam laci..Hasil dari pemeriksaan mengejut tu, memang sah tak dapat di kesan, apa lagi sila la ke CIMB HQ (sebelah SOGO)..Kena bayar RM12..huhu..dah la sekarang ni memacam naik..tol la..barang la..pengajaran pada diri sendiri, jangan letak barang merata alam..sampai nak cari pun memang confirm tak dapat dikesan..

You Might Also Like

1 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.