Cabaran 7 Hari EFGKBBA - Perkara Wajib Buat Setiap Hari

16:20


Task ke-3 untuk Cabaran EFGKBBA
Perkara Wajib Buat Setiap Hari..

Mencabar betul aku nak update entry ni sebab time weekend selalunya, memang aku jarang ngadap laptop..Tadi lepas lunch ingatkan nak update entry ni, tetiba adik sepupu aku & family datang..so, tak pe layan layan tetamu dulu..ni baru free..

Back to the topic..perkara wajib aku buat setiap hari..is..

tadaaaa

v
v
v
v
v


Bangun je tido, capai telefon..bukak IG..heeee..bad habit betul..tapi dah jadik perkara wajib bila bangun dari tido..Lagipun bangun tido, terus je berdiri takut pening..so nak hilangkan mamai baru bangun tido, bukak ig..hehe..alasannnn sangat kan..

:D

You Might Also Like

7 Comment

  1. hihii..kann..yg ni pun dh jd bnda wajib buat..tgk ig..kihkihkih

    ReplyDelete
  2. I see, apa yg best ni IG eh ? (buat² tanya)

    http://www.nazlee.com/2015/10/cabaran-instablog-7-hari-efgkbba-hari-3.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh..memacam ada..hehe..selalunya terjebak 'eh..eh..ter order..lalu terbeli'..hehe

      Delete
  3. Hehehhe jenguk IG..kan kalau tak jenguk tak beat plak kan kan kan

    ReplyDelete