AFB Feeds

Cabaran 7 Hari EFGKBBA - Perkara Wajib Buat Setiap Hari

16:20


Task ke-3 untuk Cabaran EFGKBBA
Perkara Wajib Buat Setiap Hari..

Mencabar betul aku nak update entry ni sebab time weekend selalunya, memang aku jarang ngadap laptop..Tadi lepas lunch ingatkan nak update entry ni, tetiba adik sepupu aku & family datang..so, tak pe layan layan tetamu dulu..ni baru free..

Back to the topic..perkara wajib aku buat setiap hari..is..

tadaaaa

v
v
v
v
v


Bangun je tido, capai telefon..bukak IG..heeee..bad habit betul..tapi dah jadik perkara wajib bila bangun dari tido..Lagipun bangun tido, terus je berdiri takut pening..so nak hilangkan mamai baru bangun tido, bukak ig..hehe..alasannnn sangat kan..

:D

You Might Also Like

7 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.