AFB Feeds

Girls therapy

10:49

Scroll2 kat fb, ternampak ada orang share sales kat VINCCI..harga flat rate (macam parking plak..hehe)..All is RM15..aku baca komen, ada yang tanya betul ke tak..tengok dari komen2 balas,  macam betul..kalau betul..gud gud!!

 Untuk lebih kepastian sapa-sapa yang duk berdekatan, kerja kat sekitar Shah Alam @ korang ada planning nak ke sana minggu ni..boleh try check kat alamat di bawah ni..kalau betul, apa lagi..terapi minda katanya..SHOPPING!!

Aku check sumber asal yang dorang duk share, dari SINI 






SHOPPING TIME!!Pandai dorang buat sales kan..time-time orang dah dapat gaji..tapi gomen dapat gaji awal bulan ni..dalam akaun dah menipis..acane..

mampu tengok je la..hehe

You Might Also Like

2 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.