Girls therapy

10:49

Scroll2 kat fb, ternampak ada orang share sales kat VINCCI..harga flat rate (macam parking plak..hehe)..All is RM15..aku baca komen, ada yang tanya betul ke tak..tengok dari komen2 balas,  macam betul..kalau betul..gud gud!!

 Untuk lebih kepastian sapa-sapa yang duk berdekatan, kerja kat sekitar Shah Alam @ korang ada planning nak ke sana minggu ni..boleh try check kat alamat di bawah ni..kalau betul, apa lagi..terapi minda katanya..SHOPPING!!

Aku check sumber asal yang dorang duk share, dari SINI 






SHOPPING TIME!!Pandai dorang buat sales kan..time-time orang dah dapat gaji..tapi gomen dapat gaji awal bulan ni..dalam akaun dah menipis..acane..

mampu tengok je la..hehe

You Might Also Like

2 Comment