Not me

15:19

info ni dari sweetcaramelinicecream..heeee

Ladiesss..sapa macam kat atas..NOT ME!!!!.aku pelupa..mr hubby lagi kuat ingatan dari aku..kadang-kadang mr hubby suka tanya @ berciter menda dah lama2..masa zaman bercinta la, tunang la..pffft..jenuh aku pikir.."ada ke?ada ke?" tengok la ada menda yang aku ingat, aku boleh ar jawab..kalau menda yang aku tak ingat..memang jawab "ntah..tak ingat"..heeee..nasib!!sapa suh tanya dah tau bini pelupa..baru ni mr hubby citer masa time kitaorang kawen dulu, gaun malam yang aku pakai terkena kek masa nak potong kek tu..aku macam 'derrrr..ada ke?'

banyak makan semut gamaknya aku ni..tue pasal pelupa tahap apa ntah..ni tengah duk praktis nak amalkan kismis nak bagi sel2 otak tu bekerja sikit utk bagi ingat..hehe..

You Might Also Like

4 Comment

  1. fieza..ko pun kene ek kt batang idung sendiri, muahahahaa!

    ReplyDelete
  2. suami terkadang lupa letak butang baju di mana..tanya isteri insha Allah ingat..Allah tidak menjadikan sesuatu itu sia sia..pandang dari sudut yang baik..baik manfaatnya..aminn..

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. Assalam fieza,
    iols separa pelupa gitew he3

    ReplyDelete