AFB Feeds

Big Grand Sale

09:19

KLIK GAMBAR


Big Grand Sale @ Lazada..offer sempena bulan kemerdekaan sehingga 70%..yeay..

Jom cekidaut kat web Lazada..

Kebetulan pulak fridge kat rumah aku & washing machine dah buat hal pulak..haih..macam tau2 je dah gaji kannnn..tak pe, kita survey2 dulu kat Lazada..

You Might Also Like

7 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.