Big Grand Sale

09:19

KLIK GAMBAR


Big Grand Sale @ Lazada..offer sempena bulan kemerdekaan sehingga 70%..yeay..

Jom cekidaut kat web Lazada..

Kebetulan pulak fridge kat rumah aku & washing machine dah buat hal pulak..haih..macam tau2 je dah gaji kannnn..tak pe, kita survey2 dulu kat Lazada..

You Might Also Like

7 Comment

  1. wow... Boleh window shopping dulu nii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom2..kita window shopping dulu..heeee..gaji dah masuk ni..

      Delete
  2. Amboii...Yani kat kerajaan negeri ni belum masuk gaji lagi..esok la kot...lazada ok tak delivery service dia? Tak pernah beli brg kat lazada...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okey Yani..Pernah beberapa kali beli barang kat Lazada..servis okey..

      Delete
  3. Gaji ari ni ke esok Fieza?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya tengok kat jadual pembayaran gaji tahun 2015, bulan Ogos punya harini..eMMe tanya ni, saya baru nak check online tapi tak leh nak masuk pulak..

      Delete
  4. jom shopping ^_^

    *jemput singgah blog ya zianaeunos.blogspot.com

    ReplyDelete