Traffic start :D

10:45

Balik kampung..yeay yeay balik kampung..harini rasanya ramai yang dah start balik kampung..aku & mr hubby dah sampai kat kg mlm semalam..jalan jammed sikit je sbb ikut ada 1 lori bawak amenda ntah..bukan main slow jalan..lepas je lori tu, traffic clear..kitaorg sampai kat Ipoh dalam pukul 7.45pm..berbuka minum air mineral..so pada korang yang gerak balik kampung petang, standby la air @ makanan ringan..

 Untuk semua yang akan balik kampung, hati-hati di jalan raya..n selamat menempuh traffic jammed..heee


You Might Also Like

2 Comment

  1. Legakan dah sampai kampung..in sya Allah PC esok baru gerak balik kampung..pengalaman tahun lepas..KL-BP 11 jam..yg sptutnya hanya 3 jam lebih..lasat puasa berbuka dalam kereta ditengah tengah kesesakkan jalan raya..

    ReplyDelete
  2. Assalam fieza,
    he3
    iols tahun ni tala ke pantai timur
    alhamdulillah tak jam
    aternya melawan arus gitew he3

    ReplyDelete