AFB Feeds

Traffic start :D

10:45

Balik kampung..yeay yeay balik kampung..harini rasanya ramai yang dah start balik kampung..aku & mr hubby dah sampai kat kg mlm semalam..jalan jammed sikit je sbb ikut ada 1 lori bawak amenda ntah..bukan main slow jalan..lepas je lori tu, traffic clear..kitaorg sampai kat Ipoh dalam pukul 7.45pm..berbuka minum air mineral..so pada korang yang gerak balik kampung petang, standby la air @ makanan ringan..

 Untuk semua yang akan balik kampung, hati-hati di jalan raya..n selamat menempuh traffic jammed..heee


You Might Also Like

2 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.