AFB Feeds

Bag lover

16:17

Time lunch tadi kuar jap kat area Jln.TAR..nope,not shopping..ada appt..hehe..kalah bos..ada appt.bagai..sementara menunggu tadi, jenjalan kat dalam Semua House..Gi kat tingkat bawah, berdepan dengan Watson ada 1 kedai yang jual beg, aksesori & barang-barang pompuan..ternampak la beg yang aku duk usha kat  1 ig ni..memang beg yang sama ..wahhh..excited ko..terus tanya rega..sekali, rega..gulppp..beza dekat RM20 okey..terus letak balik..ingatkan murah sikit ke..aku memang dah lama usha kat ig tu beg yang hat aku berkenan ni tapi malas nak beli online. seller ig tu okey, boleh dipercayai tapi servis lambat..aku slalu nampak orang komen..dah buat payment ntah baper hari, beg tak pos2..wassap senyap, tak reply..nasib baik time aku berurusan dengan admin ig seller tu, wassap aku semua di layan..cuma dorang lambat sikit reply..wrislet yang aku order, aku dapat..cuma lambat sikit la..lepas experience servis ig ni yang macam agak slow sikit, aku cam malas nak beli kat ig tu..tapi beg-beg yang dia jual semua aku berkenan..acane??aku still folo ig seller beg ni sebab aku suka beg-beg dia..tadi kat kedai dalam Semua House yang aku usha tadi..kebanyakan beg-beg yang ig ni jual, ada kat kedai tu..tapi harga mahal sikit..contoh beg yang aku berkenan tu harga kat ig RM45 + RM5 (Postage) = RM50..kat kedai tadi, RM69.90..pffft..beza RM19.90..jauhnya beza..kalau 5 hengget je beza, okey la..aku beli tadi..sekali tengok rega, mak aih..letak balik..tak jadik hamikk..

Nak usha kat KWC, memang idok la mr hubby ku tu nak..haritu gi cari top untuk skirt aku, bising dalam keta..sebab jammed..kalau x, aku rasa kat KWC ada kowt..sebab situ kan memacam kedai ada..baju, beg, make up, kasut & bla bla..memang syok shopping..tapi nak ajak mr hubby gi situ balik, memang kena reject la..lagipun confirm la mr hubby tak nak sebab haritu masa aku duk cari top kat situ, dah ter'grab 1 bagpack..ni ajak nak cari beg lagi..ko ghasa, di layan ke idok..hehe

Pencinta beg memang macamni..kat umah, mr hubby cakap beg-beg aku yang bergantung2 tu, dah macam kedai jual beg..hmm,mr hubby tak tau..dulu sebelum kawen lagi banyak dari tu aku kumpul..sekarang ni kira dah baik sikit la..heeee

You Might Also Like

2 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.