AFB Feeds

Jom order :D

11:32

Pengumuman..sesapa yang nak order kuih raya, boleh contact adik sepupu aku..nombor, harga ada tertera kat bawah..adik sepupu aku baru je start biz kecil-kecilan jadik untuk permulaan ni dia buat 2 jenis ni je dulu untuk test market..

kalau nak C.O.D, area Ampang shj..selain dari kuih raya ni dia baru gak start buat biz tauhu bakar delivery..hah!!kelas ko jah..mampu buat tauhu bakar delivery..hehe..kalau nak order, pun boleh..tapi yang duk area Ampang shj..


Tauhu Bakar Delivery


feedback customer 


Kalau korang nak order kuih raya untuk raya nanti @ tauhu bakar untuk juadah berbuka puasa, ctc no.yang tertera kat atas tu..

sedap ke idok..hmm..kena la try beli dulu, baru tau..kang aku cakap sedap..tak fair pulak..mentang2 adik sepupu yang jual, semua sedap..na mo la cam tu..jadik korang beli & nilai la sendiri sedap ke idok..heeeee..tapi pada aku, adik sepupu aku ni bab-bab masak memang insyaallah terer..lagi terer dari aku.. ;)

You Might Also Like

3 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.