Jom order :D

11:32

Pengumuman..sesapa yang nak order kuih raya, boleh contact adik sepupu aku..nombor, harga ada tertera kat bawah..adik sepupu aku baru je start biz kecil-kecilan jadik untuk permulaan ni dia buat 2 jenis ni je dulu untuk test market..

kalau nak C.O.D, area Ampang shj..selain dari kuih raya ni dia baru gak start buat biz tauhu bakar delivery..hah!!kelas ko jah..mampu buat tauhu bakar delivery..hehe..kalau nak order, pun boleh..tapi yang duk area Ampang shj..


Tauhu Bakar Delivery


feedback customer 


Kalau korang nak order kuih raya untuk raya nanti @ tauhu bakar untuk juadah berbuka puasa, ctc no.yang tertera kat atas tu..

sedap ke idok..hmm..kena la try beli dulu, baru tau..kang aku cakap sedap..tak fair pulak..mentang2 adik sepupu yang jual, semua sedap..na mo la cam tu..jadik korang beli & nilai la sendiri sedap ke idok..heeeee..tapi pada aku, adik sepupu aku ni bab-bab masak memang insyaallah terer..lagi terer dari aku.. ;)

You Might Also Like

3 Comment

  1. wah... fieza... !! bisnes raya..bagus2... sdap nampak... nnt kalo nak saya wasap la erk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan saya jual, eMMe..tolong promote je, adik sepupu yang jual..klu nak order ngan saya pun boleh..nanti saya inform adik sepupu saya ni..

      Delete
  2. Assalamfieza,
    waaaaaaa
    jauh bebenor nak order :)

    ReplyDelete