AFB Feeds

Eye's Steak

14:17

Jalan-Jalan Cari Makan Versi FiezaSani..jom cekidaut..saja je time bulan posa,ptg2 ni, buat korang terliur..haha..jangan kata korang, aku yang taip ni pun sama hokay..

Hari jumaat punya citer, lepas berbuka dalam pukul 9.00 lebih, kitaorang gi ke outlet Eye's Steak kat Bandar Kinrara, Puchong..lokasi Eye's Steak yang kat sini dalam kedai mamak..


Kitaorang rasa, SOS dia SEDAP tapiiii mungkin sebab tak ramai sangat orang datang makan kat situ jadik daging-daging yang ada tu tak baper fresh..erm..aku amik ayam..so tak rasa sangat..but mr hubby amik Mixed Grilled which is daging lembu, kambing & ayam..bila time kunyah daging tu rasa macam *** sikit..aku ada gak rasa..1st, aku memang kureng sikit kalau part daging ni sbb liat..2nd, sebabkan bila masa kunyah tu, rasa macam daging tu tak baper nak fresh jadi nak telan pun amik masa..dari segi price, aku rasa MURAH compare tempat lain yang slalu kitaorang makan western food..

but our honest opinion..mungkin boleh improve lagi next time..walaupun daging dia tak baper nak fresh, mungkin daging lama tpi sebab sos dia sedap, kitaorang bagi 3 bintang..yay!!!!

da menu
Mine ~ Chicken Chop RM7.90
Mr hubby punya Mixed Grill RM15.90

You Might Also Like

1 comments


Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.