Weeee wiiit

15:17


Tajuk main letak je..tak tau nak tulis tajuk apa..

Vacation yang tak de dalam perancangan..tetiba je..hehe..


part mr hubby dah setel..booked Hotel & Flight Tiket..my turn plak nak dapatkan aktiviti-aktiviti yang nak buat kat sinun, sinun, sinun..tengah gigih google untuk dapatkan info dari blogger-blogger yang dah pernah gi bercuti kat sinun..nanti nak buat list..pas tu baru arrange aktiviti-aktiviti sekali dengan budgetnya.. ;)

tak sabarnya nak gi coti-coti..tapi tatuttt nak mintak cuti ngan bos ni..takut dia bising sebab bulan 2 haritu, apply cuti 3 hari..yang ni pun 3 hari..adoiyai..apa nak buat P.A. dia ni memang suka gi cuti..pantang orang offer, laju je..hihi


You Might Also Like

2 Comment

  1. Assalam fieza,
    waaa
    sonoknya
    selamat bercotik2 naaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete