AFB Feeds

Weeee wiiit

15:17


Tajuk main letak je..tak tau nak tulis tajuk apa..

Vacation yang tak de dalam perancangan..tetiba je..hehe..


part mr hubby dah setel..booked Hotel & Flight Tiket..my turn plak nak dapatkan aktiviti-aktiviti yang nak buat kat sinun, sinun, sinun..tengah gigih google untuk dapatkan info dari blogger-blogger yang dah pernah gi bercuti kat sinun..nanti nak buat list..pas tu baru arrange aktiviti-aktiviti sekali dengan budgetnya.. ;)

tak sabarnya nak gi coti-coti..tapi tatuttt nak mintak cuti ngan bos ni..takut dia bising sebab bulan 2 haritu, apply cuti 3 hari..yang ni pun 3 hari..adoiyai..apa nak buat P.A. dia ni memang suka gi cuti..pantang orang offer, laju je..hihi


You Might Also Like

2 comments

  1. Assalam fieza,
    waaa
    sonoknya
    selamat bercotik2 naaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete


Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.