AFB Feeds

RedBellas - Segmen Keep Calm & Follow Me

11:07


Haha..kebohsanan..tak de story nak up entry, jadik sebab tak de menda nak citer meh la kita joint segmen anjuran RedBellas ni..Syarat-syarat macam kat bawah..Sila la baca ;)

Mana tau kowt bertuah, menang cenderahati dari IKEA kan..kalau tak menang, dapat kenal dengan blogger-blogger lain yang joint segment ni jugak..


Syarat-syarat:

1) FOLLOW blog saya RedBellas & Instagram saya farida_far8
(wajib follow blog & tak wajib follow instagram jika tiada)

2) Copy PICTURE diatas & back link ke entri ini "RedBellas - Segmen Keep Calm & Follow Me"

3) Letak TITLE entri anda "RedBellas - Segmen Keep Calm & Follow Me"

4) Sila TINGGALKAN LINK ke entri anda di blog RedBellas.

Hadiah-hadiahnya:

Cenderamata daripada IKEA

Giveaway bermula hari ini sehingga 31 March 2015!!!

You Might Also Like

3 comments

  1. Assalam fieza,
    good luck naaaaaaaa
    selamat bersegmen uols :)

    ReplyDelete
  2. jalan-jalan dari segmen yg sama :)

    http://firzanahazhar1.blogspot.com/2015/03/redbellas-segmen-keep-calm-follow-me.html

    ReplyDelete

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.