RedBellas - Segmen Keep Calm & Follow Me

11:07


Haha..kebohsanan..tak de story nak up entry, jadik sebab tak de menda nak citer meh la kita joint segmen anjuran RedBellas ni..Syarat-syarat macam kat bawah..Sila la baca ;)

Mana tau kowt bertuah, menang cenderahati dari IKEA kan..kalau tak menang, dapat kenal dengan blogger-blogger lain yang joint segment ni jugak..


Syarat-syarat:

1) FOLLOW blog saya RedBellas & Instagram saya farida_far8
(wajib follow blog & tak wajib follow instagram jika tiada)

2) Copy PICTURE diatas & back link ke entri ini "RedBellas - Segmen Keep Calm & Follow Me"

3) Letak TITLE entri anda "RedBellas - Segmen Keep Calm & Follow Me"

4) Sila TINGGALKAN LINK ke entri anda di blog RedBellas.

Hadiah-hadiahnya:

Cenderamata daripada IKEA

Giveaway bermula hari ini sehingga 31 March 2015!!!

You Might Also Like

3 Comment

  1. Assalam fieza,
    good luck naaaaaaaa
    selamat bersegmen uols :)

    ReplyDelete
  2. jalan-jalan dari segmen yg sama :)

    http://firzanahazhar1.blogspot.com/2015/03/redbellas-segmen-keep-calm-follow-me.html

    ReplyDelete