my InstaGram & biz InstaGram

09:23


Ingat nak tulis entry pasal si Iman..tapi nanti ahkak taching..so tak nak tulis pasal Iman..Just nak inform Iman dah tak duk ngan kitaorang lagi..huhu

Okey, korang nampak tak kat sidebar belah kanan, ada dua badge InstaGram aku..1 is personal ig aku tau..1 lagi tu my biz..hehe..Sudi-sudikan la follow.. ;) Yang personal tu, harus la pasal personal aku je..gambar aku selpie la..apa-apa la yang aku rasa nak update..tapi aku jarang update..cuma aku suka tengok update-update terkini dari member aku je..yang biz tu plak, sekarang aku biz beg, sling beg, handbag, dress, jubah..produk kecantikan macam BB, aku tak jual lagi sebab aku tengok banyak sangat orang jual..yeaaa aku tau persaingan tu bagus tapi macam tak best plak sebab ramai noo seller jual produk kecantikan..kalau kat fb tu, bila aku advertise kat group iklan time aku promote, seller ni pun promote..menda yang sama..harga berlumba-lumba bagi murah..bila bagi harga murah, nanti ada plak customer tak konfiden..ingat kita jual fake..jadiknya malas la nak gaduh-gaduh..so aku try jual beg2, dress & jubah..beg-beg ni pun banyak jugak seller jual tapi design & pattern berbeza..so dari segi persaingan tu ada la jugak cuma at least idok la berebut2 ngan seller lain sebab aku jual beg hat pattern lain..yang seller lain, jual pattern lain..so terpulang la pada customer nak cari pattern, design beg yang macamna..

erm..nak membebel apa lagi yeak..tak de idea..haha..

okey tu je la..nanti-nanti ada idea, aku hapdate..sila-sila kan la follo ig ku..

You Might Also Like

0 Comment