Hmmm sangatttt..

18:46



Excited konon nak beli handphone baru..hihi..padahal..phone aku ni elok je lepas wassap kat mr hubby, terus elok..sabo je la..

Sampai umah semalam, masuk bilik..nampak mr hubby tengah cari handphone kat internet..siap tanya, aku nak handphone apa..alahai part jenis2 handphone ni memang failed la..yang tau Samsung, Nokia, I Phone..yang lain2 tak baper nak hafal..

tapi ni phone dah okey plak, cancel la beli handphone..tapi tak tau la kan kowt mr hubby baik plak nak beli gak..hihihi..

You Might Also Like

4 Comment

  1. sy belum fAmiliAr guna iPhone huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. husben sya bitau, iPhone tak baper friendly user..plus nak masuk apa2 apps kena beli..so iPhone memang reject la..tak mo..

      Delete
  2. Assalam fieza,
    he saaaaaaaamlaaaaaaaaaa iols pun buta enset he3

    ReplyDelete