AFB Feeds

Hmmm sangatttt..

18:46



Excited konon nak beli handphone baru..hihi..padahal..phone aku ni elok je lepas wassap kat mr hubby, terus elok..sabo je la..

Sampai umah semalam, masuk bilik..nampak mr hubby tengah cari handphone kat internet..siap tanya, aku nak handphone apa..alahai part jenis2 handphone ni memang failed la..yang tau Samsung, Nokia, I Phone..yang lain2 tak baper nak hafal..

tapi ni phone dah okey plak, cancel la beli handphone..tapi tak tau la kan kowt mr hubby baik plak nak beli gak..hihihi..

You Might Also Like

4 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.