Sekolah, Berangan, Zuriat.. ;)

16:09

Harini kat opis aku, sunyi sepi..ghamai cuti antor anak masuk sekolah..harini kan dah mula balik sesi persekolahan sesi 2015 lepas seminggu ditangguh kerana banjir baru-baru ni..

Tadi bos aku duk cari pegawai ni tak de, cuti..pegawai tu tak de, cuti..hehe..nak buat camne..kalau kat gomen ni, time dah start sekolah balik hari 1st day tu memang kat opis, sunyi..tadi aku turun gi beli lunch..aku cam confuse..sebab lengang..macam cuti je..aku duk ingat kowt cuti ke harini..aku yang ghajin datang keja..hihi..

duk tengok hadpate member2 kat fb, memasing share gambor anak-anak memasing masuk darjah 1 la..tadika la..form 1 la..kalau la aku bunting pelamin dulu..agaknya anak kitaorang dah masuk tadika sekarang..hehe..hah!!!!verangan verangan..tu la gheja aku..

okey okey malas nak berlarutan angan2 aku tu..kang mula ar kuar ayat2 jiwang kat blog aku ni..

tak pe redha, belum ada rezeki aku & mr hubby nak dapat zuriat sendiri lagi..korang doa2kan yeak tahun ni rezeki menyebelahi kitaorang.. ;)

okey tu je la nak membebel..no idea..tapi nak jugekk hapdate kat blog..


You Might Also Like

9 Comment

  1. InsyaAllah... ade rezeki Allah utk korang...

    ReplyDelete
  2. InshaAllah ye sis...semoga dipermdhkan urusan

    ReplyDelete
  3. saya pon banyak berangan..verangan itu biasa....hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn..kita serupa..verangan tu hobi..heeee

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. InsyaAllah..like what i said, doa byk2, usaha terus..tawakal... jgn putus asa...
    pasti rezeki menyebelahi mu Fieza n suami...

    ReplyDelete
  6. InsyaAllah eMMe..tengah usaha keras ni..smoga usaha kitaorang berjaya.. :D

    ReplyDelete