Pengaruh Iklan

13:36

Pengaruh iklan????

Haritu ternampak iklan Scha jadik model iklan Rexona yang jenis spray untuk cik ketty..hehe..tak tau la iklan tu baru ke lama tapi haritu tertengok terus terpengaruh..  aku dah lama tak pakai sebarang deodorant sbb alergik..gatal2 kat cik ketty sbb sebelum ni aku pakai jenis stick..dari sebelum kawen lagi..tapi lepas dah kawen, boleh plak aku jadik alergik..aku syak jangkit dengan mr hubby..mr hubby tak boleh pakai deodorant..cik ketty dia jadik bengkak2..tu aku syak, aku dah terjangkit..hehe..so memandangkan aku tak boleh pakai yang hat stick tu, kita try hat spray plak..tak tau le sesuai ke idok..hope sesuai..tak pe la mahai sikit..dah baper hari aku pakai ni, okey..selesa..rasa kering jer..cik ketty pun tak de la bau asyem2..hihi..kalau x, fengsannn..hihi..


You Might Also Like

4 Comment

  1. rexona..lame tak pakai... selalu avon je.. tapi Me suke deodrant roll on produk CNI... tapi tu la... susah skit nak dpt stok kt sini..huhuhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dulu sebelum kawen, okey je pakai hat roll on tu tak kisah brand apa pun..tapi lepas dah kawen ngengada pulak gatai2 pakai yang roll on tu..tergaru2 sampai rasa macam bengkak kat cik ketty..sejak tu, stop tak pakai apa2 pun kat cik ketty tapi udah le masyammm plak..hehe..ni pakai hat spray ni try & error je..kalau tak sesuai gak, memang pakai bedak je la..hiiiii

      Delete
  2. Saya dari zaman anak dara sampai sekarang suka pakai deodorant amway....cik ketey pun cerah je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo..yea ke..kalau tak de alergik okey je..pakai apa pun..macam saya hat roll on tu, mmg out la..

      Delete