AFB Feeds

Aku Tanya..Apa Khabar....Semua

15:40

Aku tanya Apa Khabar..Semua..

haha..tetiba..mentang2 lagu ni menang AJL29 semalam..seprais..ingat lagu Dayang yang menang..aku expect lagu Dayang sebab aku tengok drama ArianaRose tu..masa Dayang nyanyi lagu tu, duk teringat drama AR..ni kalau tetiba aku pregnan, dpt anak pompuan, confirm letak nama ArianaRose..haha..eh..tukar pulak..haritu diskuss ngan mr hubby nak letak pangkal nama junior kitaorang F.S. @ R @ H..verangannn..hobi utama aku..

okey, tak de menda pun nak story kat sini..saja je suka membebel tak tentu arah..

aku sebenarnya tengah penin..nak amik vitamin tambahan ni memandangkan peningkatan usia ni jadik elok la amalkan vitamin tambahan kannn..tapi aku confuse nak amik multivitamin + mineral keluaran BlackMoores @ alfafa shaklee..haritu memang dah decide nak amik multivitamin + minerals tu, sekali boleh pulak haritu duk main wassap2 ngan adik sepupu aku, dia citer pasal alfafa shaklee..dia cakap, alfafa memang terbaik..merangkumi untuk luaran & dalaman..alaaaa..confuse sudaa..haritu ada la aku wassap2 ngan ejen shaklee..aku punya intro aku cakap period tak regular plus trying to conceive..so dia cadangkan suh aku amik set untuk kesuburan tapi aku tak baper minat sangat..aku rasa macam nak amik alfafa je..adik sepupu aku cakap effect alfafa kat dia, kulit dia putih pior, senang nak membuang, period teratur, dulu dia kalau naik tangga pun dah mengah..sekarang okey, alhamdulillah..so bila adik sepupu aku duk citer2 macam tu, aku macam dah terjatuh cinta pulak nak try..dari segi dalaman (paham-paham sudaaa)..tak yah citer detail sangat kan...heeeee

aku lebih kepada nak trying to conceive jugak tapi apa2 kena la betul cik P yang tak baper nak betul ni dulu, kan..so alfafa is da best kowtt..adik sepupu aku cakap, dia amalkan, cik P dia teratur..tapi ejen shaklee yang aku wassap tu, dia cakap plak kalau nak aturkan period kena amik ngan set..akcelinya dulu aku penah amik GLA shaklee tu tapi rasa macam sama je cik P aku..tak baper betul jugak..tapi aku lebih minat nak try alfafa sebab kelebihan dia more tu kita, kaum perempuan..plus alfafa tu upenya boleh dijadikan mask jugak..lorrrr..2 in 1..mula-mula adik sepupu aku ni la yang cakap..pas tu aku try google, a'ah boleh dijadikan mask jugak..lorrr..huntung ni!!!!2 in 1..makan & buat mask..

ate..nak amik yang mana ni???tapi citer macam lebih pada alfafa jerrrr..hehe..


@



You Might Also Like

3 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.