Ber 'BABIES BLINK'

11:08

Sekarang ni aku rasa macam tengah in jenama yang aku cuba ni..ntah macamne tetiba aku tergerak nak try jugak walaupun memula cam tak konpiden..takut tak sesuweiiii..dah la kulit muka aku ni jenis sensitip..sebelum aku cuba jenama ni, aku pakai jenama lain tapi okey tu okey la dengan aku cuma regaaaa dia boleh tahan plus kesan dia tak baper nampak sangat..bila nengok kesan macam tak baper jeeee, aku mula ar cam tawar hati nak continue..masa dah tawar hati ngan jenama yang tak baper berkesan sangatttt tu, aku mula ar usya-usya jenama lain lak..memang selalu aku nampak seller jual jenama ni kat FB..kebetulan pulak ada sorang ex-ofismate aku, dia beli produk ni kat member kitaorang jugak..ex-ofismate aku ni bagi anak dara dia pakai..yang aku kenal anak dara dia ni, memang kulit jenis gelap sikit compare ngan kakak-kakak dia (okey, aku kenal 1 family ex-ofismate aku ni)..bila nengok kesan yang anak dara ex-ofismate aku ni pakai, mula ar aku macam berkenan nak try jugak kannnn..terpikir jugak nak try jual tapi aku kena la testimoni kat diri sendiri dulu..kalau okey, baru jual..sama jugak yang aku pakai sebelum ni tapi tak baper berkesan..aku dah terpikir nak jual tapi bila aku try 2 bulan lebih, macam kesan tak sebaper sangatttt terus terbantut..produk yang aku tengah try sekarang is BABIES BLINK..yayyyyy..sangat memuaskan hati aku..aku bukannya nak putih melepak sebab sedor diri original kulit coklat2..hehe..cuma aku tak suka ada jerawat & bekas-bekas jerawat yang sangat menganggu kat muka..tu sebab sebelum ni aku tak baper suka selfie sangatttt..sejak-sejak dah ber'BABIES BLINK' ni baru aku ghajin nak selfie..sikit-sikit selfie..nyampah..terasa diri jelita..haha..

kesan-kesan yang aku nampak bila ber'BABIES BLINK' ni :~
**kulit dah tak berminyak
**parut-parut jerawat macam dah pudar 
**mukaku nampak cerah plak
**pori-pori tak besor macam dulu
**jerawat pun macam malu-malu nak tumbuh..kalau ada pun, sebelum tidor aku tenyeh extra sikit krim malam kat jerawat yang baru nak tumbuh konon2 dengan letak extra krim malam tu dia membantutkan pertumbuhan jerawat which is memang betul, jerawat tak jadik naik..kalau ada yang terlepas tu, aku picit je..hehe..
**kulit tak mengelupas sikit pun

okey, kat bawah ni aku tepek sikit testimoni aku sendiri..aku tak mo letak testimoni yang sama je kalau korang google..bukan main banyak lagi..bila baca kat blog2 yang jual babies blink ni, sume testimoni sama je..kat blog aku, aku letak aku la testimoninya..hehe..gila glamor..x ar bukan nak glamor..lagi best kalau testimoni diri kita sendiri..so nak jual kat orang pun, orang konpiden..lagipun kalau orang tanya apa-apa, aku boleh jawab sebab aku sndiri dah pakai..

yang best lagi sejak aku ber'BABIES BLINK' ni, ada member opis yang perasan..siap ada yang tanya aku pakai apa sebab tengok muka aku tak berminyak & flawless gituw..haha..alu kita..

okey ar okey ar..meh nak share testimoni aku sendiri..


 
jadik kalau korang-korang nak ber'BABIES BLINK' jugak..meh ar wassap2 aku kat 0126805640..Babies Blink aku jual yang ni :~


Harga, boleh wassap..


Set Biasa

Set 5 In 1


Hasilnya korang tengok la testimoni aku kat atas ni..heeeee..aku rasa sangat jelita..haha..perahsannnsantan..



You Might Also Like

3 Comment

  1. WAH FIZA... CAM BERTAMBAH CANTIK N BERSERI... HEHEHE... SUSUAI DGN KULIT MUKA U, TAKPELA.... MENTEN JE... PAS NI KAN...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..kan..tetiba rasa jelita je..haha..insyaallah memang nak maintain dengan BB ni je..hasil memang superbbbb..murah pun murah..berbaloi dengan kesan dia..

      Delete