Banjir..

20:49

Banjir..Perak pun terjejas..ingatkan kat Pantai Timur je.. Adik sepupu aku hapdate kat instagram dia..wah..terkejut..kat arena square tu dah nak tenggelam..harini pun nasib x ujan kat Kuala Kangsar, kalau x air naik lagi rasanya..adik sepupu aku mention kedai2 yang kat area atas masih beroperasi..cuma dekat Lembah tu je kedai2 sume dah tutup..Air Sg.Perak naik..


Ni caption ig adik sepupu aku utk gmbr kat bawah ni..area Lembah dekat Sg.Perak..memang Lembah ni mengadap dengan Sg.Perak..


Ni Arena Square yg adik sepupu aku mention dah hampir nak tenggelam..nampak bumbung je..Arena ni kat Lembah la, mengadap dengan Sg.Perak..

Tadi dapat WhatsApp group kata Kelantan dah isytihar darurat..Ujian untuk Malaysia..Smoga mereka2 yang terlibat dalam keadaan selamat..dan keadaan kembali pulih seperti biasa..

Update Terkini 24/12/2014 :~
Baru dapat wassap dari adik aku jap ni..sepupu kitaorg wassap kat adik aku..keadaan banjir kat area Arena Kuala Kangsar yang aku citer kat atas ni..

















You Might Also Like

2 Comment

  1. kesian mereka... lain mcm banjir kali ni.. cam tsunami kecil kan.. Ya Allah Ampunilah hamba hamba mu ini.....jauhkan segala malapetakan dan bencana ini Ya Allah...

    ReplyDelete
  2. kesian mereka..ya allah..jauhkanlah segala bencana ini ya allah

    ReplyDelete