Cuti2 release tension

15:31

waaaa..November dah..lama weiiii tak hapdate kat sini..nampak tak kebizian aku sejak2 dah tukar ke Unit Integriti ni..hahaha..akceli tak bz sangat pun tapi sebab dapat bos yang tak boleh tgk P.A. duk je hadap pc, terpaksa la aku meghajinkan diri buat2 sibuk..sebab bilik aku ngan bos boleh nampak sebab ada cermin kat tengah2..ni pun nasib bos aku dah tutup sikit langsir dia..nyampah nengok muka aku kowt..aku lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii la menyampah nengok muka dia..aku  hari-hari doa, bos aku ni bertukar, boleh????haha..

ni nak membebel apa yeak..banyak gak menda nak sharing dalam ni tapi tue la sebab kena berlakon cam bz jadik jarang la aku bukak blog so banyak la story yang aku nak share aku lupa..meh la aku sharing gambar-gambar masa aku & family mr hubby gi bercuti secara mengejut kat CH (Cameron)..all sponsor by mama (MIL aku)..tQ mama :) next time banjer cuti2 kat obersee plak yeak..eh!!!!

kitaorang gi holiday kat CH ni 2 hari 1 malam je..menginap kat apt. yang complete dengan 3 bilik, 2 bilik air, ruang tamu, ruang makan, dapur..sangat best & selesa..kat ruang tamu complete dengan sofa, tv (ada Astro tapi Njoi sajork)..hehe..okey la kan..kat dapur ada cerek elektrik, sudu, pinggan tapi kitaorang tak guna sebab dah bawak dari rumah..1 je tak best kat apt ni, kena exercise weiii..naik tangga..unit yang kitaorang sewa kat tkt. 4, x de lif..gigih mengira anak tangga..sampai je kat atas, sume dah mengah..gambar memang tak amikk la..aku kalau ramai-ramai segan nak amik gambar bilik, bilir air, ruang tamu sume..tangkap dalam hati je..so far, apt. yang kitaorang menginap tu okey & puas hati..sesuai sangat kalau datang ramai2 untuk 2-3 family..2 bilik, ada 1 katil queen/king & 1 katil single..1 bilik lagi 1 katil queen/king je..sewa dalam RM200 lebih..okey ar, meh aku share gambor plak..bohsann asik membebel je kan????
















You Might Also Like

0 Comment