FiezaSani TTC Effort #1 Supplement

13:20

Okey, nak share supplement TTC aku..macam banyak je kan..padahal..hiiiii..sila baca..akceli banyak jugak tapi ni yang aku konsisten sekarang..yang aku penah try dolu-dolu..next entry..

Dalam usaha TTC ni, memang macam-macam produk aku try..bitau je produk apa ataupun kalau aku dengar orang tu berjaya pregnen makan produk tu, produk ni, mesti aku gedix cari & try walaupun belum lagi berhasil tapi usaha tu penting..tapi sekarang, produk yang aku konsisten amalkan ada 1 je..PATI DELIMA.. :) sebab maintain pati delima ni, MURAH..kalau kat pasar tani ofis aku ni RM15 je..kalau kat MARA, ada 1 kedai yang jual produk-produk arab, pati delima ni RM12..murah kan..tu yang aku maintain PATI DELIMA ni je..selain dari pati delima ni, aku & mr hubby ada amalkan 1 lagi produk..tapi jenis minyak..kena sapu..aku dapat info  yang ni dari sorang TTC'ian jugak..kenal melalui fb & selalu la kitaorang berbalas mesej kat fb..kitaorang selalu share story pasal usaha TTC memasing..dia penah pregnant tahun lepas..antara yang dia amalkan sebelum pregnant tu minyak yang dia suggest kitaorang try sekarang & yoga tapi dia keguguran..tak pe la, tak de rezeki lagi..apapun usaha diteruskan..

minyak yang aku citer kat atas ni, JERSLIN OIL..macam-macam kegunaan..korang boleh cekidaut kat SINI..malas aku nak copy paste kat sini..klik je link aku bagi tu..

sekarang ni, untuk usaha TTC kitaorang..aku cuma amalkan produk yang aku citer kat atas ni je..eh, ada 1 lagi..jenis krim..aku baru order semalam..harini dapat..nanti aku share yeak..lemme try first, tengok okey ke tak..kalau okey, aku story..maksud okey ni, tak de sebarang kesan sampingan..macam gatal2 ke sebab jenis krim..sapu..

tapi apa-apa produk yang kita try,bergantung pada kesesuaian memasing..ada yang try sesetengah produk tu, sekali try je dah terus lekat..ada yang konsisten amalkan pun masih tak lekat2..ada jugak amalkan sampai berbotol-botol atau berkotak-kotak baru berhasil..apa2pun yang penting kita usaha..produk-produk ni cuma salah satu usaha kita je..usaha, doa & tawakal..terus konsisten amalkan  mungkin amik masa sikit dengan kita untuk berhasil..think positive ;)

You Might Also Like

2 Comment

  1. Fieza.. Sy pn guna Jerslin oil jgk.. best.. wangi kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada geng..hiiii..betul betul betul..best bau jerslin oil ni..wangi jer....

      Delete