password oo password

14:51

Harini kena bertugas P.A.ganti kat Pejabat Menteri..adoiyaiiii..tak baper nak gemor sangat jadik P.A.ganti ni..tapi SYMP la..kang tak memasal dapat surat tindakan tatatertib lak..tapi pagi-pagi tadi masa aku sampai kat bilik P.A.yang aku kena ganti ni..on je pc dia, sekali tengok P.A. ni tak de tampal note password dia kat mana2 area tempat dia ni..ah, sudah!!!!stress kejap..dah kena cover tempat dia sampai petang..tak boleh login pc..aku try & error gak tadi main masuk password tapi tak berjaya..tak boleh login bermaksud tak boleh bukak internet, e-mail..kalau bos dia suh buat apa-apa keje macam taip surat ke, dokumen ke, camne..tepon P.A. tu pulak tak dapat..hangin kejap..sebelum tu tanya dengan sorang staff kat sini apa password pc P.A. ni, dia tak tau..dia cakap nanti dia try kol P.A. tu..aku tunggu jap dalam beberapa minit..tengok staff tu senyap je..tak feedback kat aku balik..terus aku kol P.A. tu..tak dapat pulak..hanginnnnn!! aku dah membebel..dah tengok aku membebel pakej ngan muncung itik baru ada lagi sorang staff tu tanya ngan P.A. lagi sorang..nasib P.A. tu tau password pc P.A. yang aku kena ganti ni..haih..P.A. pejabat pengurusan tertinggi sangat ni, dah tau bila time dorang cuti, ada P.A. ganti macam aku ni, standby la letak note password kat pc dia ni..tak de la mengagau mencari..haishhhh..kang kalau marah, kata kita banyak citer plak..tapi secara logik..letak je la password..dah jadik P.A. ganti, duk kat tempat dia sah-sah kena buat keja dia..dah buat keja dia, tak ke kena guna pc dia..

Sebelum ni banyak kali gak aku jadik P.A. ganti kat pejabat orang2 besar ni..P.A. dorang memang dah standby tampal note password pc dorang kat mana2..so senang..yang kali ni pulak, boleh tak de..tak pe, think positive..dia terlupa kowt.. :)


You Might Also Like

0 Comment