Hello Hello..

21:11

Wahhhh..lama giler aku tak hapdate kat blog..bz kebeno..akan cuba rajin untuk hapdate..tambah2 dah dapat free laptop ni kan..kalau idok, kat umah berebut ngan mr hubby..selalunya mr hubby la yang menang..aku ngalah sebab kat umah aku banyak keje nak buat..masak, kemas umah, basuh kain, lipat kain & memacam la keja..kat opis boleh je nak hapdate tapi sebab sejak2 aku terjebak dengan instagram ni, sume nak hapdate kat insta je..sebab insta kan senang..snap pic, tulis sikit kat caption terus post..ngeeee..

ni nak story apa yeak..aku pun blurrrr sbb lama tak hapdate apa2 kat sini..jenguk tu jenguk jugak kat blog terchinta ni tapi kat opis tu macam malas je nak taip2..padahal boleh je (alasannnn sangat..hehe)..

okey la nanti aku sambung yeak..intro dulu lepas sebulan tak hapdate2 apa kat sini..

meh aku bagi tepek gambor sekeping masa wedding mak sedara aku awal bulan ritu..pengantin lama..sibuk pengantin baru nak tangkap gambor outdoor, kitaorang pun nak outdoor jugekkkkk..jeles..dulu masa kawen tak de amik gambor outdoor2 ni..



You Might Also Like

1 Comment

  1. zaman dulu tak ada outdoor kan..zaman skrg dh ada..

    ReplyDelete