Burgerbyte

10:52

Semalam pas keje, kitaorang menyinggah dinner kat 1 restoran baru area umah..last week ahad masa aku & mr hubby gi pasar malam nak cari makan malam, kitaorang menyinggah kat restoran ni sebab tengok dah bukak..lagipun ramai je orang kat dalam restoran tu..sekali dah lalu depan restoran tu, nampak sign board 'PRIVATE FUNCTION'..hihi..gigih la mr hubby tak nak beli makanan kat pasar malam haritu..yang aku dah beli kuey tiaw sup..sekali gi singgah haritu, tengok2 belum bukak secara rasmi lagi..hihi..dorang cakap official bukak 31hb..so semalam balik keje, mr hubby ajak dinner kat situ..try test makanan c2 sedap ke idok..

The Menu ~ front
The Menu ~ Back
Pening arrrr..nak pilih apa????

Pilihan mr hubby ~ Beef Jalapeno & air Fresh Orange

Pilihan aku ~ Chicken With Cheese & air Teh 'O'

Total..


Komen aku ~ yang aku punya tu, aku rasa sedap je..tapi mr hubby cakap ayam dia macam kureng sikit sebab banyak garlic..ntah..aku rasa sedap je..yang mr hubby punya lak, mr hubby tak cakap apa pun..sedap la kowt..selalu kalau tak sedap, mr hubby mesti komen..saiz burger kat c2, kecik je macam burger biasa maksud aku tak la kecik sangat..sederhana tapi untuk aku yang tak kuat makan ni, jenuh nak abihkan burger tu..sampai tahap aku makan main tolak2 je nak bagi habis..mr hubby punya, tak yah tanya licin pinggan..mr hubby cakap orang tu nak basuh pinggan pun senang..

You Might Also Like

4 Comment

  1. burgerbyte ade jgak caw kat umah sue.. tapi awal2 bukak dulu je ramai org, skang cam x ramai org.. tak pnah try lagi, sbb adik sue ckp x sdap..hahahahhaha... dia kata better beli berger biasa..
    tapi rase mcm kna try gak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey la sue, rasa dia..idok la teruk benor..cuma rega dia je boleh tahan..time dapat gaji, boleh ar..kalau hari2 mau kopak poket..

      Delete
  2. menu n tempat nmpk mcm best tapi tak taulah ada ke x kat area kl nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. penah tengok kat blog gosip mana ntah, ada sorang artis bukak cawangan burgerbyte ni kat area Damansara kalau tak silap..

      Delete