as easy as that

16:02

Announcement korang2 semua, aiolls dah ada laman web sendiri..meh la jenguk2 yeak..no worry kalau order ngan ai, tak yah isi form bagai..just pilih je kat E-Katalog, dah pilih terus direct text/WhatsApp/LINE @ WeChat je aku..aku tau sekarang ramai suka online shopping termasuk aku jugak..tapi selalu spoiled mood bila kita dah jenuh duk scroll mouse ke atas, ke bawah sekali lepas dah pilih2, kena isi form plak..terus cancel tak jadik shopping online..so aku buat website ni tak payah isi2 form macam kat blogshop aku tu..kat website aku ni, korang dah pilih2 yang mana berkenan dihati, terus je bagi kod item, warna & kuantiti yang korang nak..nanti aiolls reply, bagi no.akaun, terus buat payment..dah bank in, bagi details, so korang tunggu je kat umah @ opis tu, nanti barang korang sampai..yeayyyyy..as easy as that..see tak pening kan..

okey, ni link website aku >>>> http://www.chintafiezz.com.my

sila la cuci2 mata..kowt2 ada yang terberkenan ke,khennn..

Laman Utama ChintaFiezz Website.. sila klik E-Katalog, tau :D

Lepas dah klik E-Katalog, masuk ke sini >>>> ChintaFiezz Gallery..

7 langkah mudah membuat pesanan di ChintaFiezz :)

You Might Also Like

7 Comment

  1. yeayyy!!!! tahniah beb.. dh jadi bisnes woman gituu....leh bayo ansuran tak.. heheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ,tQ :D baru mencuba2 gitew..bayo ansuran..ni camno nak jawab, boleh ke idok????hmmm..hehe..

      Delete
  2. heee..comey nya laman web :)makin berkembang bisnes.. moga terus maju dan maju dan maju <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ tQ..macam tuan dia, comey jugak..hehe..inshaallah..baru nak mencuba2..hope maju smpai boleh bukak butik sendiri 1 day..hihi

      Delete
    2. insyaAllah akan diterjah. nampak macam menarik je untuk shopping..hehehe

      Delete
    3. Sherwieyna~Haha..harusssss diterjah n shopping jugak.. ;)

      Delete